Information om Coronavirus

Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Mød din nye medarbejder på Matchdag i Vejle 30. oktober

Den 30. oktober er der Matchdag i Spinderihallerne, hvor arbejdsgivere og ledige kan finde hinanden. Igen i år er Meldgaard Miljø blandt dem, der dukker op for at møde mulige kandidater.

Anbefal denne side:

Giver det mening for virksomheder at komme til Jobcenter Vejles Matchdag, selvom de ikke mangler medarbejdere lige nu? Svaret er klart ja, hvis du spørger Bodil Søllingvrå, som er personalechef i Meldgaard Miljø, der bl.a. håndterer dagrenovation i Vejle Kommune. Hun fik meget ud af at deltage på dagen sidste år, også selvom hun ikke søgte konkrete stillinger besat.

Hun forklarer, at hun oplever Matchdagen som en god mulighed for at møde en masse potentielle, nye medarbejdere på kort tid og få nogle CV’er med hjem til senere brug. Samtidig ser hun det som at godt sted at præsentere sin virksomhed:

– Vi får ”vist flaget” til rigtig mange relevante mennesker på kort tid, og gjort opmærksom på hvem vi er og hvilke karrierer vi kan tilbyde. Der er også mange, som spørger ind til, hvad der kræves af uddannelse og erfaring for at få job hos os, og de kan så få et hurtigt svar, fortæller Bodil Søllingvrå.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 19. maj 2020