Nanna Nør: Kickstart din iværksætterdrøm

Med iværksætterforløbet Power Up blev Nanna Nør klædt på til at komme i gang med sin virksomhed af samme navn, hvor hun udfolder sin passion og sit talent for håndtegnet typografi i form af plakater, vægdekorationer og skilte.

Anbefal denne side:

Hvordan får jeg økonomien til at hænge sammen? Hvem er min målgruppe? Hvordan kommer jeg ind på markedet? Spørgsmålene er mange, når man skal starte op som selvstændig. Derfor meldte Nanna Nør sig til Power Up forløbet i Spinderihallerne tilbage i februar måned sammen med 20 andre iværksættere fra Vejle og omegn.

Da Nanna meldte sig til forløbet, gik hun med en drøm i maven om at starte egen virksomhed. Hun var faktisk startet stille og roligt ud, men vidste at hun skulle have sparring og hjælp til at komme helt ud over rampen.

– Det er den bedste beslutning jeg har taget længe – at melde mig til Power Up. Da jeg startede blev jeg med det samme tvunget til at tage det seriøst og forholde mig til, hvad jeg ville med mit firma.

Stærkt netværk

Power Up forløbet fik for alvor sat skub i Nannas drøm om at gøre sin iværksætterdrøm til virkelighed. Hun peger blandt andet på, at det skyldes det netværk hun har fået gennem deltagelsen på Power Up.

– Jeg har fået et kæmpe netværk, og gennem dem en masse kunder og nye bekendtskaber.

Blandt andet har Nanna senest dekoreret vinduet hos Karina Blomster og fået sine værker til salg i Fabrikanterne – begge butikker i Vejle.

Læs hele historien på mikropol

Power Up: Læs mere og tilmeld dig her

Sidst opdateret: 19. maj 2020