Naturens Uge byder på oplevelser til alle Snør skoene, pak madkurven, tag børnene i hånden, tril cyklen frem og kom med ud i naturen. Vejle Kommune holder åbent hus derude i uge 36 - Naturens Uge.

Tag børnene med ud i naturen.
Tag børnene med ud i naturen. (Foto: Ditte Valente)

Vejle kommune hylder igen i år vores smukke og særlige natur med en vifte af arrangementer, der tilbyder oplevelser til alle aldre og interesser.

Naturens Dag er udvidet til Naturens uge, fordi der er brug for mere tid til at sprede det positive budskab om værdien af et aktivt udeliv. Det benytter de frivillige organisationer sig af, når de byder ind med arrangementer i uge 36.

Naturens Uge synliggør, hvor vigtigt det er, vi tager hånd om vores natur, så fremtidige generationer også får gavn af den. Derfor en opfordring til at tage børnene med ud og vise dem naturens mangfoldighed.

 

Vildt naturprogram

Arrangementerne i Naturens Uge spænder lige fra naturvandringer, smagsprøver på honning, plantefarvning, gudstjeneste i naturen over bioblizz i klimalandsbyen, sommerfuglesjov, friluftsoplevelser til markedsstemning og familiehygge i både parker og vores vilde natur.

Vejle Kommune afholder Naturens uge i samarbejde med frivillige, foreninger, Grønt Forum, Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet. Ønsker du at vide mere om de mange oplevelser, der er på programmet i år, kan du finde dem på vejle.dk/naturensuge - her er oversigtskort og beskrivelse af arrangementerne.

Du kan også finde spændende arrangementer i hele Danmark online på naturensdag.dk

Vil du vide mere om friluftsfaciliteter i Vejle kommune, kan du besøge udeliv.vejle.dk, hvor du også kan booke shelters og meget mere.

Husk at pakke overtøj og fodtøj til al slags vejr og glæd jer til en oplevelsesrig dag i naturen.

Sidst opdateret: