Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Nu er smitten faldet til under 100

Smitten md corona er faldet pænt den sidste uge, så vi nu er kommet under 100. Ifølge Statens Serum Institut er vi i dag nede på en incidens på 91 med 105 nye smittede inden for den seneste uge.

Anbefal denne side:
Corona kort 27. maj, som viser antallet af nye smittede inden for den seneste uge

Smitten er igen flyttet rundt.
Thyregod, som for tre uger siden havde 16 nye smittede og en incidens helt oppe på 648 er nu helt uden nye smittede. Godt gået Thyregod. Også Jelling, Ødsted og Bredal er helt uden nye smittede.

Også flere andre skoledistrikter har oplevet fine fald i smitten. Højen / Ny Højen, der har ligget højt i flere uger, er nu helt nede på 1 ny smittet. Vinding er faldet fra 14 til nu 3 nye smittede, mens Søndermarken er faldet fra 13 til 7 nye smittede.

Til gengæld ligger Give-området i top med en incidens på 175 og 15 nye smittede. For en uge siden var området nede på 11 nye smittede.

Vejle Midtby er også steget fra 11 til nu 18 nye smittede og en incidens på 107.

27 af de nye smittede er i alderen 10-19, mens den næststørste er aldersgruppen 50-59 år, der har 17 nye smittede på en uge.

Ingen sogne er i nærheden af nedlukningsgrænserne.
Der er fortsat masser af teststeder og tider i både Vejle, Centerbyerne og andre steder.

På grund af de store regnmængder har der været problemer med parkeringspladsen ved teststedet Filtenborg. Nu skinner solen, og når gruset er tørt bliver det jævnet i begyndelsen af næste uge.
Borgere, der ikke er gangbesværede, opfordres til at parkere ved Biblioteket.

Sidst opdateret: 28. maj 2021