Nu kan du få hjælp på cykelturen hos 26 Bike Friends

Med Bike Friends bliver det lettere at være cyklist i Vejle Kommune. Det nye koncept gør det nemlig muligt bl.a. at tanke depoterne og lappe cyklen hos 26 lokale virksomheder.

Anbefal denne side:

26 Bike Friends tilbyder nu lidt ekstra hjælp, når du færdes i Vejle Kommune på cykel. VisitVejle står bag tiltaget i samarbejde med lokale virksomheder, som er en del af en større indsats, der skal gøre Vejle-området til Danmarks mest attraktive cykeldestination.

– Vi har rigtig mange borgere og turister, som færdes på cykel i Vejle Kommune. Det er vi rigtig glade for, og derfor har vi i samarbejde med lokale virksomheder lanceret Bike Friends konceptet. Formålet er at sikre de mest fordelagtige forhold til cyklisterne, fortæller Morten Damgaard, erhvervs- og turismechef i Vejle Kommune.

Stor opbakning fra erhvervslivet

Kristina Klingenberg Friedrichsen, cykelturismekoordinator hos VisitVejle, er stolt over, at det på kort tid er lykkedes at godkende 26 virksomheder til Bike Friends. Samtidig glæder hun sig over den opbakning virksomhederne har vist, og forventer, at der i fremtiden bliver godkendt endnu flere Bike Friends i kommunen.

– Vi har fået en fantastisk start på vores nye Bike Friends. At vi så tidligt i processen kan tilbyde cyklisterne 26 Bike Friends, er langt over forventning, og interessen for konceptet har været overvældende. Derfor er jeg også sikker på, at der i fremtiden bliver tilføjet flere til listen. Målet er at tilbyde Bike Friends i hele Vejle Kommune, så der er hjælp at få, uanset hvor man færdes, siger Kristina Klingenberg Friedrichsen.

Bindeballe Købmandsgård er en af de virksomheder, der står klar til at hjælpe cyklisterne, og de glæder sig til at kunne servicere det stigende antal cyklister, der finder vejen frem til købmandsgården.

– Vi har valgt at gå ind i Bike Friends konceptet, fordi vi gerne vil servicere dem, som også holder af områdets smukke natur. Vi oplever et stigende antal cykelturister og lokale gæster, som både kommer ad Bindeballestien og Hærvejen, og vi håber på mange flere glade gæster i Ådalen, fortæller Margit Sand, forpagter af Bindeballe Købmandsgård.

​Læs mere om Bike Friends på mikropol.dk

Sidst opdateret: 12. juni 2019