Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Nu også lyntest i Børkop, Egtved, Give og Jelling om søndagen.

Smittetallet ligger stabilt på godt 100 og har været faldende de sidste uger.

Anbefal denne side:
Coronakort 17. maj, som viser antallet af nye smittede den sidste uge

Smitten ser i disse uger ud til at ligge på et stabilt og faldende niveau. Statens Serum Institut siger 17. maj en incidens på 106 med 123 nye smittede inden for en uge. Tallene fra Styrelsen for Patientsikkerhed, som vi bruger på kommunens coronakort, ligger lidt højere.

Vi har i denne uge tre skoledistrikter, der ligger med en incidens på godt 300. Det er Smidtstrup-Skærup, der er steget fra 3 til 7 nye smittede på en uge og dermed er ny på listen. Gårslev er steget fra 6 til 7 nye smittede, mens Højen /Ny højen er faldet fra 6 til 4 nye smittede, men stadig har en incidens på 309 og dermed ligger på 1. pladsen.

Smittetallet i Egtved er steget fra 7 nye smittede til 9 og ligger med en incidens på 250 nu på en fjerdeplads.

Give/Givskud og Thyregod har stadig mange nye smittede. Men antallet er faldet fra henholdsvis 18 til 16 nye smittede og fra 8 til 6 nye smittede i Thyregod.

Vejle Midtby oplever det største fald i antallet af nye smittede fra 24 til nu 16 nye smittede på en uge.
Bredballe lå højt i sidste uge og fik ekstra testmuligheder i weekenden. Nu er antallet af nye smittede faldet fra i alt 15 til 10 i Bredballe Nord og Syd.

Det er stadig de 10-18 årige, der topper listen over smittede. 36 er der nu i gruppen, mens de 40-49 årige ligger på 2. pladsen med 23.

Ingen sogne er i nærheden af nedlukningsfaren.

Sidst opdateret: 17. maj 2021