Ny CNC-teknologi skal fremtidssikre Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole opgraderer sit udstyr for at følge med tiden, så man kan uddanne Danmarks dygtigste erhvervsskoleelever, der bidrager med viden om det nyeste udstyr, fortæller campuschef.

Anbefal denne side:

På Syddansk Erhvervsskole i Vejle er den faglige begejstring stor.

En ny 5- akset CNC-maskine fra firmaet Gibotech er netop rykket ind på maskinværkstedet i snedkerafdelingen på Boulevarden 36.

Den nye CNC-maskine er ikke alene kæmpe stor, den giver også et kæmpe løft til mulighederne inden for uddannelserne i træfagene og ruster eleverne med kompetencer til fremtiden.

- Vi skal sikre de rette kompetencer hos vores elever, så de er klar til at møde morgendagens udfordringer på arbejdsmarkedet og kan bidrage med nytænkning og viden om nyeste udstyr. Som uddannelsesinstitution er vores undervisningsfaciliteter også væsentlige i tiltrækningen af nye elever, udtaler Lars Due Juhre, campuschef på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

- Derfor er det altid glædeligt, når vi lykkedes med at opgradere vores teknologiske udstyr, så vi som skole følger med tiden og kan uddanne Danmarks dygtigste til gavn for de unge selv og brancherne, siger han.

Moderne og tidssvarende undervisning
Den nye maskine kan ikke alene løse helt andre typer af produktioner. Den giver også eleverne mulighed for at lave mere komplekse typer af fræsninger og vinkler, som udfordrer elevernes evner til at tænke i nye former for bearbejdning af træ.

Med en frihøjde på godt 1 meter i stedet for ca. 20 cm, som findes på skolens øvrige maskiner, giver det nye muligheder i undervisningen.

Klik her for at læse hele artiklen på nyhedssiden Mikropol.dk

Sidst opdateret: 11. december 2018