Læs om Corona - bl.a. om vaccinationer, coronapas og test. Ekstra PCR test uden tidsbestilling til Give-området i weekenden.


Læs mere om corona her / Information in English

Ny di­gi­tal vi­kar­bank på han­di­cap­om­rådet

Handicapområdets nye digitale vikarbank "VikarBank Handicap" skal gøre det nemmere at melde sig som vikar. Derudover skal den motivere flere til at tage en velfærdsuddannelse.

Anbefal denne side:
Forsiden af den digitale vikarbank på handicapområdet
Velkommen til VikarBank Handicap

Interesserede kan tilmelde sig på www.vejle.dk/vikarbank. Her kan man hurtigt og nemt udfylde en formular og vælge, hvilke bosteder og arbejdspladser man gerne vil ansættes på. Når arbejdspladserne mangler hænder, bruger de vikarbanken. Det er muligt at ønske både kortere og længere vikariater.

Handicapområdet råder over fem bosteder med forskellige målgrupper, og de er spredt over hele kommunen. Derudover er der Karriereværkstedet, Vejle Kommunes tilbud om beskyttet beskæftigelse, som også har afdelinger forskellige steder i Vejle Kommune.

Den virtuelle vikarbank skal først og fremmest gøre det nemmere for interesserede at melde sig som vikar. Derudover skal den også være med til at give flere mulighed for at prøve kræfter med faget og på den baggrund evt. få lyst til at uddanne sig inden for området.

Læs pressemeddelelsen om vikarbanken

Besøg vikarbanken

 

Sidst opdateret: 04. maj 2021