Et nyt netværk om fremtidens teknologi ser snart dagens lys i Vejle. Netværket, der har plads til 20 virksomheder, tilbyder viden om de seneste teknologier og mulighed for udvikling af forretningen i samarbejde med andre virksomheder.

Teknologien udvikler sig konstant og har allerede ændret måden, vi lever og arbejder på. Derfor har det aldrig været mere vigtigt for virksomheder at være opmærksomme på de teknologiske muligheder og udnytte dem til deres fordel, som det er netop nu.

Desværre er det ikke alle virksomheder, der formår at tage ny teknologi til sig og bruge dem i deres forretningsmodeller. Det er her, NewTech Vejle kommer ind i billedet.

NewTech Vejle er et nyt eksklusivt netværk, der giver virksomheder i Vejle mulighed for at lære mere om, hvordan de kan bringe teknologiske muligheder i spil i deres virksomheder.

Til af facilitere netværket, er Michaela Andersen, COO i AI Innovation House, hyret ind til at gennemføre 8 netværksmøder over en 2-årig periode. Formålet med netværket er at give virksomheder i Vejle ny viden om fremtidens teknologier og hvordan de kan bruges til at udvikle nye produkter, services og forretningsmodeller.

Erhvervschef: Vigtigt at virksomheder er klædt på til fremtiden

Erhvervschef i Vejle Kommune, Morten Damgaard Nielsen, er meget tilfreds med at virksomheder i Vejle Kommune får adgang til ny viden om teknologi og digitale muligheder – og han regner med, at der bliver rift om pladserne i netværket.

- Vi ved, at teknologien spiller en stadig større rolle i erhvervslivet, og derfor er det vigtigt, at vores virksomheder er klædt på til fremtiden. Vi håber, at NewTech Vejle vil være med til at skabe et tæt samarbejde mellem virksomhederne og give dem mulighed for at udnytte teknologien til at udvikle deres forretning og skabe vækst, siger Morten Damgaard Nielsen.

Der er plads til 20 virksomheder i det nye eksklusive netværk, og alle virksomheder med adresse i Vejle Kommune kan søge om at komme med.

Netværket er for virksomheder, der ønsker at være med i et aktivt fællesskab med andre virksomheder i netværket, og som ønsker at være opdateret på de seneste teknologiske muligheder. Det kan være virksomhedsejere, direktører, projektledere, forretningsudviklere eller andre ansvarlige for den teknologiske og digitale udvikling i virksomheden.

Programmet for 2023 er allerede klar og første møde i det nye netværk er den 24. maj.

Sidst opdateret: