Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar. Testcenter åbnet i Vejle


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Nyt testcenter åbnet på Tysklandsvej 4 i Vejle

Husk du skal altid først bestille tid på www.coronaprover.dk

Anbefal denne side:
Nyt testcenter åbnet på Tysklandsvej 4 i Vejle

Region Syddanmark har åbnet nyt testcenter på Tysklandsvej 4 i Vejle. Så nu behøver du ikke længere køre til Kolding, hvis du vil testes for coronavirus.

Du kan blive testet i centret, både hvis du ingen symptomer har på Coved-19, og hvis du har lette symptomer. Men husk, du skal altid først bestille tid på www.coronaprover.dk med dit NemID.

Hvis du har milde eller ingen symptomer på Covid-19, kan du booke tid til test uden henvisning fra din læge.

Hvis du oplever svære symptomer, eller du ønsker at snakke med en læge, kan du ringe til din egen praktiserende læge eller vagtlægen.

Ved test af børn under 2 år skal du altid ringe til din egen praktiserende læge først.

Hvis dit barn er over 2 år, føler sig rask, og du ikke har behov for at konsultere en læge, kan du booke tid til test af dit barn på coronaprover.dk.

Har du ikke NemID, eller er du i tvivl om, hvordan du booker en COVID-19-test, kan du kontakte det præhospitale område på telefon 99 44 07 17 på hverdage fra 9-15 for hjælp.

Testcentret er åbnet i en 1200 kvm. tom industribygning, som tidligere husede virksomheden Elinord, der blandt andet fremstillede palleteringsanlæg til fødevareindustrien. I dag har bygningen så fået nyt liv som testcenter.

 

 

Sidst opdateret: 10. november 2020