Der er fri entré for alle til det gamle teater i Vejle fra 8.–30. juni, når nogle af verdens bedste madfotografer udstiller 280 værker til FoodPhoto Festival.

Der bliver nok at se på, når FoodPhoto Festival for tredje gang gæster Vejle. Udover 280 værker i verdensklasse bliver det nemlig også muligt at opleve det gamle Vejle Teater, som danner ramme om udstillingen for første gang.      

Besøg det ikoniske teater

Det er ikke nødvendigt at være fotograf eller have interesse for madfotografering for at deltage i udstillingen som publikum. Udstillingen har til hensigt at give publikum en oplevelse af, at det næsten er muligt at smage og føle de kulinariske kreationer i fotografiernes udfordrende og æstetisk varierede udtryk. Udstillingens smukke og imponerende værker vil med garanti både inspirere, udfordre, overraske og skubbe til publikums fantasi.

Men der er i forbindelse med festivalen også mulighed for at opleve det ikoniske Vejle Teater. Normalt er det gamle teater lukket for offentligheden, så udstillingen er en enestående mulighed for at se nærmere på den smukke og historiske bygning på Banegårdspladsen fra 1884.

Fotoudstillingen og Vejle Teater kan opleves fra 8. – 30. juni. Teateret er åben mandag-fredag kl. 11-17 og lørdag-søndag kl. 10-16.

Festival for eliten

Men FoodPhoto Festival i Vejle er meget mere end 280 værker i Vejle Teater. Festivalen er nemlig også tre dages fagligt forum for fotografer, stylister, agenter, redaktører, reklamebureauer og forlæggere fra hele verden. Her vil deltagerne diskutere nyeste trends, møde potentielle samarbejdspartnere, og deltage i banebrydende konferencer og workshops.

Udover 280 værker i verdensklasse bliver det også muligt at opleve det gamle Vejle Teater, som danner ramme om udstillingen for første gang. Normalt er det gamle teater lukket for offentligheden, så udstillingen er en enestående mulighed for at se nærmere på den smukke og historiske bygning på Banegårdspladsen fra 1884

Læs flere erhvervshistorier på mikropol.dk

Sidst opdateret: