Information om Coronavirus

Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

PostNord Danmark Rundt 2020 aflyses

Danmarks Cykle Union ser sig nødsaget til at aflyse årets udgave af Danmarks største tilbagevendende sportsbegivenhed – men PostNord Danmark Rundt vender større og stærkere tilbage i 2021.

Anbefal denne side:

Corona-krisen har sat et trist aftryk på årets danske sportskalender, og den fortsatte usikkerhed i forhold til sundhedsrisiko og myndighedernes krav om afstand og begrænsede forsamlinger får nu også Danmarks Cykle Union til at opgive at køre PostNord Danmark Rundt i år.

Beslutningen har store sportslige og økonomiske konsekvenser for dansk cykelsport, men i sidste ende kommer samfundssind og ansvarlighed før alt andet, fastslår Danmarks Cykle Unions direktør, Martin Elleberg Petersen.

– Det har selvfølgelig været en meget svær beslutning, fordi det har så stor betydning for dansk cykelsport og rammer en lang række interessenter, men sikkerheden og sundheden for vores ryttere, de frivillige, fans og befolkning kommer altid i første række, siger Martin Elleberg Petersen.

Beslutningen er truffet i fuld enighed med hovedsponsoren PostNord, og Danmarks Cykle Union fokuserer nu på det positive og ser frem mod et nyt kapitel i løbets historie, når det næste år vender tilbage som ProSeries-løb.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 20. maj 2020