Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Poul Iversen får prisen som Årets Købmand 2020

Vejles borgmester og formanden for BusinessVejle overraskede onsdag Poul Iversen, der er indehaver af tøjbutikken i Vejle af samme navn, med prisen som Årets Købmand 2020.

Anbefal denne side:
Årets Købmand Poul Iversen

Hjørnebutikken på Torvegade, hvor Tøjbutikken Poul Iversen holder til fik onsdag uventet besøg. Heldigvis var det uventede besøg et positivt et af slagsen.

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, og formand for BusinessVejle, Peter Skou, var nemlig mødt frem for at overraske tøjbutikkens indehaver med prisen som Årets Købmand. Det skete i selskab med erhvervs- og turismechef, Morten Damgaard Nielsen, og citychef Andreas Kiis Antonsen.

Poul Iversen, der ejer og driver tøjbutikken af samme navn, var tydeligt overrasket da det gik op for ham, hvad der foregik og bød med et stort smil de ‘uventede gæster’ velkommen i butikken.

En hjørnesten i Vejles midtby

Her begrundede BusinessVejles formand, Peter Skou, hvorfor Poul Iversen er en oplagt modtager af prisen som Årets Købmand, der hvert år uddeles af Vejle Kommunes Erhvervskontaktudvalg:

– Poul udmærker sig på samtlige målepunkter og har været eksponent for det gode købmandsskab i en lang, lang årrække, fortalte Peter Skou, da han læste begrundelsen for indstillingen op.

Læs hele historien her

Sidst opdateret: 08. oktober 2020