Rekordstort fremmøde til erhvervslivets nytårskur

Med 926 tilmeldte deltagere satte erhvervslivets nytårskur deltagerrekord for andet år i træk. Iværksætterprisen 2018 gik til OpenTeleHealth, som har skabt en IT-platform, der kan overvåge patienter i deres eget hjem.

Anbefal denne side:

Nytårskurens konferencier, Vejle Kommunes erhvervschef Morten Damgaard Nielsen, bød velkommende til de over 900 nytårskurdeltagere, inden borgmester Jens Ejner Christensen kunne gå på scenen for at holde årets nytårstale. Og det var en tilfreds og glad borgmester, der så tilbage på et godt 2017 og frem mod et spændende 2018.

-At få vores samlede Vejle Kommune til at komme sikkert videre ind i fremtiden og skabe gode rammer for det gode liv - det er med til at skabe grundlag for attraktive arbejdspladser og tiltrække kvalificerede medarbejdere til vores mange virksomheder, sagde borgmester Jens Ejner Christensen og tilføjede:

- I dag er vi ganske tæt på at realisere de høje erhvervspolitiske mål, vi satte os for otte år siden. Og det er nu, vi skal holde fast. Vi skal nå målene fuldt ud. Og så skal vi igen turde sætte høje forventninger til, hvad vi sammen kan nå.

-Vi ønsker at bygge videre og skabe de allerbedste rammer for det gode erhvervsliv. Derfor skal vi også have et gensidigt forpligtende fællesskab og sikre Vejles udvikling i fremtiden. Det skal være min kur til jer i det nye år.

Læs mere og se billederne fra nytårskuren på her

Sidst opdateret: 08. januar 2018