Vi har modtaget meddelelse om, at renovationsarbejderne i dag har genoptaget arbejdet

Opdatering 6/11

God morgen,

Så har skraldemændene genoptaget arbejdet. Det betyder, at der igen tømmes skraldespande i Vejle Kommune. I dag starter de med den almindelige mandagsrute - det betyder, at hvis du normalt får hentet affald om mandagen, kommer de på din adresse i dag - også selv om du  har 14-dages tømning.

Så snart der foreligger en plan for at indhente øvrige adresser, melder vi det ud. 

Som lovet medtager de ekstra affald i klare sække.

Opdatering 3/11

Meldingen er, at skraldemændene stadig strejker. Der er altså ikke noget  nyt i forhold til situationen med at få tømt sin affaldsbeholder. Der bliver som altid sendt SMS til de berørte adresser, og man kan roligt lade sin beholder stå inde. Det gælder både dagrenovation og genanvendeligt affald, men ikke storskrald og haveaffald. Der bliver også stadig tømt ved nedgravede affaldscontainere.

Opdatering 2/11

Vi har desværre heller ikke gode nyheder omkring strejken - her til morgen er meddelelsen, at de fortsat strejker.

Vi appeller fortsat til, at man prøver at hjælpe hinanden - måske har naboen plads i beholderen, eller måske behøver han hjælp til at få kørt affaldet på genbrugspladsen? Vi må desværre ikke få andre til at hente affaldet under en strejke, så de muligheder, vi kan tilbyde er, at I må aflevere affaldet på en af genbrugspladserne eller lægge det i klare sække, som de tager med, når de kører igen. Vi udleverer sække på alle genbrugspladserne.

Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at få vores renovatør til at løse konflikten, og vi informerer ud, så snart der er nyt. 

Der vil fortsat blive hentet haveaffald og storskrald. Bor du i en ejendom med nedgravede affaldsløsninger, bliver der også tømt her, da det er en anden renovatør, der kører disse ruter.

Opdatering 1/11

Situationen er den samme - renovationsarbejderne strejker fortsat. Vi kan derfor desværre ikke sige, hvornår der vil blive hentet affald,  men så snart de genoptager arbejdet, laver RenoNorden en plan for at indhente de forsømte adresser. Man kan stadig aflevere sit affald i klare sække på genbrugspladserne, hvor vi også udleverer sække.

Opdatering 31/10

Desværre heller ikke nogen skraldebiler på gaden i Vejle Kommune i dag, da de fortsat strejker. Det er derfor stadig muligt enten at aflevere sit affald på en af genbrugspladserne eller lægge det i klare sække, som de tager med, når de kører igen. Vi udleverer klare sække på alle pladserne. Vi er selvfølgelig utrolig kede af situationen, og vil gerne appellere til alle om at hjælpe hinanden. Så snart der er en løsning, informerer vi ud igen.

Opdatering 30/10

Her til morgen har vi fået besked om, at skraldemændene desværre ikke har genoptaget arbejdet. Det betyder, at der heller ikke bliver hentet affald i dag, mandag.

Man kan stadig hente klare sække på genbrugspladserne, så hvis det kniber med pladsen i beholderen, kan man lægge det ekstra affald i en klar sæk, som de tager med, når de begynder at køre igen.

Vi kan desværre på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår man vil få tømt sin beholder, men så snart de genoptager arbejdet, vil der blive lavet en plan for at indhente de beholdere, der er sprunget over i forbindelse med strejken. 

Opdatering 27/10-17

Vi har desværre modtaget meddelelse om, at skraldemændene her til morgen har besluttet ikke at genoptage arbejdet i dag. Det betyder, at der heller ikke vil blive hentet affald i dag fredag. Det er en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og vi har kontaktet vores renovationsselskab RenoNorden og bedt dem finde en løsning med det samme.

Hvis I har ekstra affald, der ikke kan være i beholderen, må I lægge det i en klar sæk, som de tager med uden beregning, når de begynder at køre igen. Husk kun en slags affald i hver sæk. Skulle I slet ikke have mulighed for at opbevare affaldet hjemme, kan det afleveres på en af genbrugspladserne, men det skal være i klare, lukkede sække, og det skal være sorteret, så der kun er en slags affald i hver sæk. Det er muligt at få udleveret klare sække på genbrugspladsen.

Vi kan på nuværende tidspunkt desværre ikke sige mere, og vi beklager de gener, det måtte give.

Der vil stadig blive hentet affald ved bebyggelser med nedgravede affaldscontainere, samt hentet storskrald og haveaffald, da disse ruter køres af en anden renovatør.

26/10-2017

Det betyder, at der ikke bliver hentet dagrenovation og genanvendeligt affald i dag. Dog påvirker det ikke adresser med nedgravede affaldsløsninger, ligesom der også vil blive hentet haveaffald og storskrald, da disse ruter køres af en anden renovatør.

Der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og det er en konflikt mellem vores renovatør RenoNorden og deres ansatte. Det betyder, at vi ikke kan sige noget omkring omstændighederne. 

Vi vi løbende informere her på siden og på vores Facebookside: AffaldGenbrug Vejle, så snart der er nyt i sagen.

Skraldebil
Sidst opdateret: