Der blev taget masser af billeder, da Tour de France-feltet rullede igennem Vejle Kommune. Vi har samlet et udpluk af de bedste billeder fra 3. juli 2022.

3. juli 2022 blev en historisk dag. Vejle var startby for verdens største cykelløb - Tour de France. Gennem hele 52 kilometer cyklede nogle af verdens bedste cykelryttere gennem vores kommune på en rute, der startede i Vejle, slog et smut omkring Jelling, for igen at komme til Vejle før turen gik mod Jerlev, Ødsted og sidst Ågård før rytterne forlod kommunen for at slutte etapen i Sønderborg.

Enormt mange mennesker var mødt frem for at opleve løbet og heppe på rytterne langs ruten. Der var virkelig god stemning alle vegne - og mange steder blev oplevelsen beskrevet som en 'once in a lifetime'-oplevelse.

Herunder kan du se et stort udvalg af de bedste billeder, som blev taget langs ruten. Der er billeder fra startområdet på Vejle Havn, i Jelling, i Vejle, Jerlev, Ødsted og Ågård.

Del dine billeder med os. 

Der var rigtig mange fans langs ruten og der blev sikkert taget rigtig mange billeder langs ruten. Fik du taget en masse lækre billeder af den gule folkefest? Hvis du gjorde, så er du meget velkommen til at sende dem til os via linket herunder.

Startområdet

Vejle

Jelling

Skibet

Koldingvej

Jerlev

Ødsted

Ågård

Sidst opdateret: