Vejle Kommune inviterer til kaffe, kage og kommuneplan onsdag 6. november i Roberthus i Egtved, hvor udviklingen af Egtved er på dagsordenen.

Rød elscooter foran ældrebolig
Rød elscooter foran ældrebolig

De tørre tal lyver ikke. Egtved scorer højt hos ældre tilflyttere fra omegnen. Det får efterspørgslen efter mindre boliger tæt ved butikker og bibliotek til at stryge i vejret.

Men er der nok af den slags boliger, og er de eksisterende boliger gode nok? Hvad med at etablere bofællesskaber for seniorer? Og er Egtved kun interesseret i at tiltrække ældre tilflyttere, eller er andre aldersgrupper også velkomne?

Kaffe, kage og kommuneplan

Lidt provokerende, jovist, men ovenstående kunne sagtens være et af emnerne, når Vejle Kommune onsdag 6. november kl. 18.30–21.15 inviterer til en kop kaffe, et stykke kage og en snak om den nye kommuneplan 2021-2033 i Roberthus i Egtved.


Udsigtspunkter

Andre oplagte debatemner kunne være de nye udsigtspunkter i Vejle Kommune, hvoraf Tørskind Grusgrav er blandt de første tre udvalgte. Her er nogle af landets førende arkitektfirmaer indbudt til at give deres bud.

Planerne om et besøgscenter for Egtvedpigens Grav, som der endnu ikke er sat dato på, er også et emne, der optager mange i nærområdet. Eller arbejdet med en landsbyplan for Gravens-Ågård, som netop er sat i gang.


Sidste chance

Og hvad med detailhandlen? Får vi handlet lokalt, eller kan vi gøre mere? Og hvad kan udviklingen af Aftensang bidrage med?

Hvad med forskønnelse af den gamle midtby? Er der stadig nogen, der er interesseret i at få fingre i de kommunale midler til at forny de ældre boliger i midtbyen? Det er ved at være sidste chance.


Vær med og sæt dagsordenen

Emnerne står frit, kommunen byder på kaffe og kage, og du kan være med til at sætte dagsordenen onsdag 6. november kl. 18.30–21.15, hvis blot du dukker op.

Sidst opdateret: