På Gårslev Skole findes en særlig skolepatrulje. De passer på deres kammerater i trafikken, og faktisk er de så gode til dét, at de er blevet regionale mestre og nu går videre i konkurrencen om at blive ’Årets Skolepatrulje 2023’

Der er plads til fest og fejring på Gårslev Skole i dag. Deres skolepatrulje er nemlig kåret som den bedste i Region Syddanmark, og derfor går de nu videre i konkurrencen om at blive ’Årets Skolepatrulje 2023’.

I hver region er der fundet en vinder, som går videre i konkurrencen.
Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, politiet, Skole & Forældre, Danske Skoleelever og en repræsentant for landet færdselskontaktlærere har udvalgt de fem vindere.

Det er sket med hjælp fra elever, lærere og forældre landet over, der har rost og indstillet deres lokale skolepatruljer. Det gav hele 750 indstillinger i år.

Festligt frikvarter og titlen 'Årets Skolepatrulje' er på højkant

Blandt dem finder vi Gårslev Skole, hvor eleverne har gjort en stor indsats for, at deres skolekammerater kan føle sig trygge i trafikken.

Med titlen som regional vinder følger 5000kroner og muligheden for at gå i finalen – en finale, hvor der udover titlen som ’Årets Skolepatrulje 2023’ er et festligt frikvarter med Hjem Is-bil, DJ, optog og musik for hele skolen på højkant.

Den endelige vinder kåres inden sommerferien.

De fem regionale vindere er

  • Åvangsskolen, 3700 Rønne, Region Hovedstaden
  • Byskovskolen afd. Benløse, 4100 Ringsted, Region Sjælland
  • Gårslev Skole, 7080 Børkop, Region Syddanmark
  • Ådalskolen, 7800 Skive, Region Midtjylland
  • Sæby og Sæbygård Skoleafdeling, 9300 Sæby, Region Nordjylland
Sidst opdateret: