Corona - bl.a. om vaccinationer og test. Nu 13 steder du kan blive testet i Vejle og centerbyer med flere....


Læs mere om corona her / Information in English

Styrelsen for Patientsikkerhed besøger Vejle

Den stigende smitte betyder, at medarbejdere fra Styrelsen for Patientsikkerhed onsdag stemmer dørklokker i tre boligområder i Vejle.

Anbefal denne side:

Smitten i Vejle er siden torsdag i vinterferien steget og steget, og mandag var incidensen oppe på 136 med 157 nye smittede inden for en uge.

Dermed er vi nr. 8 på listen over kommuner med flest smittede.
Det er Nørremarken, Søndermarken og Vejle Midtby, der har flest smittede (35, 25 og 15 nye smittede).

Hvis vi ser på incidensen i de enkelte områder (antal smittede pr. 100.000 indbyggere), så er den høj på Nørremarken og Søndermarken. Men der er også andre områder, der har meget høj incidens og dermed mange smittede i forhold til antal indbyggere, nemlig Engum/Bredal, Skibet/Trædballe og Vinding.

Den høje smitte betyder, at medarbejdere fra Styrelsen for Patientsikkerhed onsdag kl. 10-17 går rundt og stemmer dørklokker i områder med etagebyggeri og tæt bebygget. Det bliver Nørremarken, Løget og Vestbyen.
Medarbejderne vil opfordre borgerne til at lade sig teste og rådgive om test og isolation.

Mandag eftermiddag samlede kommunens sundhedsberedskab en gruppe nøglepersoner i de tre boligområder, bl.a. fra AAB Vejle, til en orientering om besøget og smitteudviklingen. Alle er parat til at gøre en stor indsats for at få så mange til at lade sig teste som overhovedet muligt.

Nu masser af muligheder for test uden tidsbestilling
Den høje smitte betyder, at regionen nu har givet Vejle flere testmuligheder end oprindelig planlagt. Der er rigtig mange borgere, der gerne vil lade sig teste, men som har efterlyst flere muligheder for lyntest.

I denne uge er der muligheder for test uden tidsbestilling alle dage på Nørremarken, Søndermarken, Vestbyen. I Paladspassagen alle hverdage og lørdag.

Derudover er der muligheder for lyntest i alle centerbyer og Ågård på udvalgte dage.

Sidst opdateret: 02. marts 2021