Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om nye restriktioner til og med 2. januar. Testbil i Vejle i uge 44.


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Testbiler holder ved Vejle Bibliotek hele efterårsferien

Region Syddanmark har sendt testbiler til vores kommune, så borgere hurtigt og effektivt kan blive testet i efterårsferien. Kun borgere uden symptomer kan blive testet og man skal bruge mundbind.

Anbefal denne side:

I Vejle Kommune har vi et smittetal, der ligger over sundhedsmyndighedernes såkaldte "bekymringsliste".

Derfor har Region Syddanmark sendt nogle af deres testbiler til vores kommune, så borgere hurtigt og effektivt kan blive testet i deres nærområde.

I løbet af efterårsferien i uge 42 vil testbilen holde ved Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, mellem kl. 9 og 14 på alle hverdage.

Det er kun borgere uden symptomer, der kan møde op og blive testet ved testbilen. Husk at Region Syddanmark har indført et krav om, at du bruger mundbind i forbindelse med testen. Du skal derfor selv medbringe et fabriksfremstillet CE-mærket engangsmundbind.

Der er meget stor interesse for at blive testet, så vær også opmærksom på, at køen kan blive ’lukket’ på et tidspunkt, så testpersonalet kan nå dem, der allerede står i køen. Har du ikke tid eller mulighed for at besøge Vejle Bibliotek kan du booke tid i et testcenter på coronaprover.dk.

Smittetallet er antal nye smittede de sidste 7 dage per 100.000 indbyggere i kommunen. Et smittetal over 20 betyder, at en kommune kommer på sundhedsmyndighedernes såkaldte "bekymringsliste". Mandag 12. oktober havde Vejle Kommune i alt 42 nye smittede den seneste uge. Det betød, at vi havde et smittetal på 36.

Den 9. november får Vejle et fast testcenter på Tysklandsvej 4a, hvor både borgere uden symptomer og med lette symptomer kan blive testet.

Læs mere om test ved regionens testbiler

 

Sidst opdateret: 13. oktober 2020