Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Tilfredshedsundersøgelse af ældreplejen

Plejehjemsbeboere, modtagere af hjemmehjælp og deres nærmeste pårørende får nu mulighed for at svare på, hvor tilfredse de er med den service og hjælp, de får fra Vejle Kommune.

Anbefal denne side:

Det eksterne konsulentfirma BDO er på vegne af Økonomiudvalget og Seniorudvalget i gang med at analysere Seniorområdet og tager i den forbindelse temperaturen på tilfredsheden blandt beboere på Vejle Kommunes plejecentre, borgere der modtager kommunal hjemmehjælp og deres nærmeste pårørende

Så bor du på et af kommunens plejehjem eller får du kommunal hjemmehjælp fra Vejle Kommune, får du onsdag den 24. marts – enten i din e-Boks eller pr. brev, hvis du er fritaget for digital post – en invitation til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. I invitationen er der links til spørgeskemaer på internettet, som vi håber, at både du og din pårørende vil besvare.

Modtagere af hjemmehjælp og plejehjemsbeboerne har allerede i weekenden fået en flyer, som forberedte dem på tilfredsheds-undersøgelsen.

Din mening er vigtig for os

Politikerne håber, at mange vil deltage i undersøgelsen og give deres meninger og erfaringer til kende - og dermed være med til at sikre en høj kvalitet på ældreom­rådet.

Mere information om analyserne på Seniorområdet

Læs mere om de to analyser i Senior og baggrunden herfor
Læs pressemeddelelse om de to analyser og valget af BDO som konsulentfirma 

Sidst opdateret: 24. marts 2021