Nye hold begynder snart for dig, som er pårørende, lider af angst eller depression, har kroniske smerter, bækkenbundsproblemer, er kvinde og mangler energi og overskud, eller er forælder til et barn med overvægt.

I august og september starter en lang række gratis kurser op, som hjælper dig til mere sundhed og livskvalitet i hverdagen. Her er et overblik:

Et liv i balance - et kursus til dig som pårørende

På dette kursus kan du lære, hvordan du kan passe på dig selv, så du kan blive ved med at være en stærk og sund støtte for den syge. Og samtidig få plads til blot at være dig med dine egne behov og interesser. 

Kurset starter den 16. september 2024 kl. 16 - 18 i Sundhedshuset i Vejle og forløber over 6 mandage.

Lær at tackle angst og depression

Vi tilbyder to kurser for unge mellem 15 år og 25 år. Her kan du lære at tackle symptomer på angst og depression og hvordan du kan komme igennem svære situationer, hjælpe dig selv og være sammen med andre.

Der er et kursus for 15-17 årige og et kursus for 18-25 årige.

  • Kursusstart for 15-17 årige er 11. september 2024 kl. 17-19.30. Sted: De Åbne Rådgivninger, Vejle.

  • Kursusstart for 18-25 årige er 29. august 2024 kl. 17.00-19.30. Sted: Vejle Bibliotek.

Ha’ det godt – for kvinder

Længes du efter energi, overskud eller mod til at sige fra? Så er kurset Ha’ det godt – for kvinder måske noget for dig.

På kurset vil du høre om søvn, mad, drømme, balance, kroppen og ydre og indre kommunikation. Der er nemlig mange måder, du kan hjælpe dig selv til mere energi og overskud på.

Vi tilbyder et forløb i Vejle og et i Give:

 

  • Kurset i Give begynder den 28. august 2024 kl. 9.30-12.30 og slutter den 4. december. Sted: Kulturhus Give.

  • Kurset i Vejle begynder den 3. september 2024 kl. 9.30 - 12.30 og slutter den 3. december. Sted: Vejle Bibliotek.

Få støtte og redskaber til at håndtere dit barns overvægt – Give

Vil du have redskaber til at hjælpe dit barn med overvægt? På kurset får du inspiration til at sætte grænser, undgå trøstespisning, holde fast i gode vaner og meget mere.

Kurset starter den 26. august 2024 kl. 16.30 - 18.30 og er et gruppeforløb over 6 gange. Kurset holdes uden deltagelse af børn. Sted: Kulturhus Give.

Lær at tackle kroniske smerter

Smertekurset giver dig inspiration og konkrete redskaber til at håndtere de udfordringer, der følger med dine smerter, så det bliver dig – og ikke smerterne – der styrer dit liv.

Uanset årsag er kurset relevant, hvis du er over 18 år og har haft smerter i mere end 6 måneder.

Kurset starter den 3. september 2024 kl. 10 - 12.30 og forløber over 6 uger. Sted: Vejle Bibliotek. 

Træt af nat- og sjattisseri, mand?

Kurset er for mænd og giver dig redskaber til, hvordan du vedligeholder, forbedrer og genvinder kontrollen over de nedre regioner.

Tid: Fredag den 6. september 2024 kl. 10-12. Sted: DGI-huset i Vejle.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Idræt i dagtimerne og for gæster med fribillet fra Sundhedsafdelingen. Ellers koster det 50 kroner, som du betaler på dagen.

Sund Bund - et kur­sus om bæk­ken­bun­den

Kan du hoppe og danse uden at slattisse? Hvis ikke, er bækkenbundskurset Sund Bund måske noget for dig. For Kvinder i alle aldre.

Tid: Fredag den 13. september 2024 kl. 10-12. Sted: DGI-huset i Vejle.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Idræt i dagtimerne og for gæster med fribillet fra Sundhedsafdelingen. Ellers koster det 50 kroner, som du betaler på dagen.

Sidst opdateret: