17. februar kl. 4: Oversvømmelser overstået

Næsten alle veje farbare inden morgentrafikken. Containere stilles op til brugte sandsække.
Læs mere

Til­mel­ding til Ældre­dagen 2019

Den 9. oktober inviterer Ældrerådet igen alle 60+ borgere i Vejle Kommune til Ældredag i Bygningen. Det bliver en eftermiddag med fokus på fællesskab, fællessang og kaffebord. Nu er der åben for tilmelding.

Anbefal denne side:

Ældrerådet har valgt fællesskaber - med særlig fokus på fællesskaber på tværs af generationer - som emne for årets ældredag, og de har bl.a. inviteret Belinda Hornshøj fra HeartWork og demenskoordinator Aase Jonassen fra Lind Plejecenter. De har begge erfaring med at skabe rammer for, hvordan f.eks. børn og ældre skaber værdi for hinanden, bl.a. gennem et skoleprojekt, hvor elever og plejehjemsbeboere mødes, hygger og udveksler viden om hinanden og relevante emner.

På Ældredagen er det også muligt at hilse på medlemmer af Ældrerådet og høre om det ældrepolitiske arbejde. Efter kaffen er der underholdning og fællessang med gode, gamle og kendte sange.

Der er flere grunde til, at Ældrerådet inviterer til Ældredag. Først og fremmest er der en tradition for, at Ældreråd i hele Danmark hvert år holder et arrangement for at markere FN's internationale Ældredag. Og så handler det også om at mødes med de ældre i Vejle Kommune og invitere til fællesskab med andre:

Tilmelding på www.vejle.dk/ældredag2019

Sidst opdateret: 16. januar 2020