Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Tour-byen Vejle parat til flere cykelturister

Vejle er en af Danmarks mest populære byer for cykelturister. Dén status blev styrket med udnævnelsen til startby i Tour de France – og Vejle er allerede parat til at modtage endnu flere gæster på to hjul.

Anbefal denne side:

Bakkerne omkring Vejle har sammenlagt næsten lige så mange højdemeter som det verdenskendte Alpe d’Huez.

Det er nok den vigtigste årsag til, at amatørryttere og cykelentusiaster i årevis er valfartet til byen i bunden af den smukke fjord.

Derfor er det til at forstå, at Vejles borgmester Jens Ejner Christensen på et pressemøde med bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen og Tour de Frances løbsdirektør Christian Prudhomme brugte ordene "det største, der kan ske for en kommune med fokus på cykelsport", da han beskrev Vejles rolle i verdens største cykelløb.

I de næste 2 og et halvt år er hele Danmark indbudt til at prøvekøre de kommende Tour de France-landeveje.

Perfekte forhold for cykelturister

De lokale turistmyndigheder har igennem lang tid forbedret muligheden for at være cykelturist i Vejle.

– I samarbejde med lokale cykelklubber og på baggrund af tilbagemelding fra cykel-gæster har vi år efter år gjort det mere attraktivt og tilgængeligt for amatørryttere at prøve kræfter med Vejles legendariske stigninger. Og vi kan se, at cykelentusiasterne har taget rigtig godt imod, siger Vejles turismechef Morten Damgaard.

Læs hele historien på mikropol.dk

Sidst opdateret: 16. januar 2020