Vejdirektoratet river en bro over E45 ned fra lørdag 22. juni kl. 17 til søndag 23. juni kl. 09. Det betyder totalspærret motorvej fra afkørsel 59 Hornstrup til 58 Hedensted og omkørsel via Horsensvej. Det vil give ekstra trængsel på Horsensvej, hvorfor du opfordres til at finde andre veje i perioden.

Omkørsel E45 og Horsensvej
Omkørsel E45 i forbindelse med Vejdirektoratets spærring af E45 fra lørdag 22. juni kl. 17 til søndag 23. juni kl. 09.

Vejdirektoratet er i fuld gang med at udvide E45 fra Hornstrup ved Vejle til Skanderborg, og det kræver nedrivning af i alt ni eksisterende motorvejsbroer.

Bro ved Bredalvej rives ned og erstattes af ny bro

Lørdag 22. juni kl. 17 er turen nået til broen ved Bredalvej, der løber over motorvejen ved Hedensted.

I løbet af 16 timer, frem til søndag morgen kl. 09, spærres motorvejen totalt for trafik fra afkørsel 59 Hornstrup og til 58 i Hedensted, mens den gamle bro rives ned.

Der er i løbet af det seneste år opført en ny og længere bro, som kommer til at erstatte den gamle.

Trafikken omdirigeres til Horsensvej imens.

Hjemmeværnet dirigerer trafikken

En spærret motorvej vil naturligt nok give øget trafik på Horsensvej mellem Hedensted og Vejle i den pågældende tidsperiode, mens motorvejstrafikanterne omdirigeres.

Vejdirektoratet har allieret sig med Hjemmeværnet, der vil hjælpe med at dirigere trafikken, og der bliver justeret på signalanlæggene.

Find gerne alternative veje

Men du vil møde meget trængsel, hvis du begiver dig ud på Horsensvej – især lørdag kl. 17-21 og søndag kl. 07-09.

Derfor opfordrer vi dig til at væbne dig med tålmodighed og, hvis det på nogen måde er muligt, helt at undgå Horsensvej ved at benytte alternative veje.

Sidst opdateret: