Vejle Ådal og Fjord får ny hjemmeside

Fra oldtidsminder og cykelruter til fiskevande, spise- og overnatningsmuligheder. En helt ny hjemmeside for både kommunens egne borgere, turister og besøgende skal sætte fokus på natur- og friluftsliv i Vejle Ådal. Det nye tiltag skal gøre det let at få overblik over de mange aktiviteter og oplevelser, som Vejle Ådal og Fjord har at byde på.

Anbefal denne side:

Der findes i dag allerede masser af god information om ådalens og fjordens mange tilbud. Men man kan hurtigt komme til at lede lidt på kryds og på tværs af de forskellige platforme for at finde det, man søger.

I et forsøg på at samle alle de mange informationer ét sted og skabe overblik har Natur- & Miljøudvalget i Vejle Kommune i samarbejde med bestyrelsen for Vejle Ådal og Fjord prioriteret at etablere en ny webportal: www.vejleådalogfjord.dk.

Tre søjler

Websiden er delt i tre søjler. Først er alle attraktioner og aktiviteter samlet under fanen “Oplevelser”. Alle aktuelle events og begivenheder ligger under “Det Sker”. Endelig kan alle samarbejdspartnere og interessenter følge med i bestyrelsens arbejde med at udvikle og brande Vejle Ådal- og Vejle Fjord-området under fanen “interessenter”.

Læs hele historien her

Sidst opdateret: 05. juli 2019