Information om Coronavirus

Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Vejle-baseret fond vil investere 50 millioner “kloge kroner”

Fem familievirksomheder og 20 hands-on investorer går sammen i ny iværksætterfond, der vil investere 50 mio. kr. i grøn teknologi, fødevarer og digitalisering.

Anbefal denne side:

Vi har i Danmark ikke nok iværksættere, der skaber vækst og flere jobs. Det er holdningen hos bagmændene bag Hands-on Mikrofonden – en ny fond, der har fem pengestærke familievirksomheder i ejerkredsen.

– Der mangler risikovillig kapital og stærke kommercielle kompetencer, der kan hjælpe iværksættere og sætte ambitiøse mål med dem, lyder det i en pressemeddelelse fra fonden, der 28 april annoncerede sin stiftelse. Udfordringen med corona-pandemien, der har vanskeliggjort tilværelsen for tusindvis af virksomheder, har fået de fem familievirksomheder til at gå sammen med 20 hands-on investorer om en helt ny type investeringsfond.

Ifølge fonden selv vil den tilbyde ”kloge penge” ved at iværksættervirksomheder, der får en investering fra fonden, også får tilknyttet en såkaldt ”hands-on-investor”. Gerne en erfaren erhvervsperson med mange års erfaring fra vækstvirksomheder og ledelse, som bliver en del af virksomhedens bestyrelse.

Læs hele artiklen på mikropol.dk

Sidst opdateret: 19. maj 2020