Antallet af smittede med corona stiger - læs mere om bl.a. test


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Vejle Kommune efterlyser borgere, der vil være en del af COVID-19 beredskab

Kommunen søger lige nu medarbejdere, der vil indgå i et COVID-19 beredskab af sundhedsfagligt og socialpædagogisk personale.

Anbefal denne side:

Hvis corona-virussen for alvor får fat, får Vejle Kommune brug for flere fagpersoner for at kunne tage vare på borgere, der ikke kan klare sig selv. Kommunen har derfor oprettet en speciel corona jobportal og forsøger at mobilisere alle de gode kræfter i kampen mod corona-virussen.

- Vi er lige nu især interesseret i at komme i kontakt med borgere med en sundhedsfaglig baggrund, f.eks. tidligere eller pensionerede medarbejdere, fortæller personalechef Thrine Nørgaard. Det kan f.eks. være sygeplejersker, ergo- eller fysioterapeuter, socialpædagoger, SOSU-medarbejder eller sundhedspersonale på orlov fra faget. Men det kan f.eks. også være medicin- og sygeplejerskestuderende.

- Vi har allerede støvsuget vores egene forvaltninger for medarbejdere, som har en sundhedsfaglig eller socialpædagogisk baggrund, men som måske lige nu arbejder i andre afdelinger. Det kan f.eks. være i tandplejen, folkeskolen, dagtilbud eller i helt andre job.

- Men måske får vi brug for endnu flere til senior og det specialiserede døgnområde. Derfor går vi allerede nu ud og appellerer bredt, siger Thrine Nørgaard.

- Vi ved ikke hvilke kompetencer, vi får brug for eller hvor mange ressourcer. Men medarbejderne vil blive kontaktet løbende, hvis og når behovet opstår.

Borgere, der har lyst og mulighed for at tilbyde deres arbejdskraft til senior- eller det specialiserede døgnområde i den aktuelle situation, kan gå ind på jobportalen læse mere og tilmelde sig.

Sidst opdateret: 24. september 2020