Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet


Læs mere om corona her / Information in English

Vejle Kommune efterlyser gode ideer til Tour de France

Vejle skal levere en fantastisk start på 3. etape af Tour de France. Borgmesteren håber derfor, at hele kommunen vil med på Touren frem mod 2021.

Anbefal denne side:

Den 4. juli 2021 er Vejle rammen om starten på tredje etape i Tour de France. Ruten er ikke lagt fast endnu, men Vejle håber at kunne lægge startområdet omkring Fjordenhus ved Lystbådehavnen, og Jelling Monumenterne indgår også i den danske ansøgning om at blive Tourby i 2021.

Men uanset hvordan ruten bliver lagt, bliver der masser af muligheder for at lave aktiviteter og events, som både kan skabe en festlig stemning for de mange gæster, og som også kan være med til at fortælle de mange gode historier om Vejle Kommune til de mange tv-seere verden over.

Frem til Touren vil Vejle Kommune i samarbejde med foreninger og andre aktører lave en lang række arrangementer.

- Der er lidt mere end to år til, at Tour de France rammer Vejle den første weekend i juli, men vi skal i arbejdstøjet allerede nu, så vi kan få skabt en kæmpe Tour-folkefest, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

- Vi skal have involveret hele kommunen frem mod Touren. Det gælder både borgere, uddannelsessteder, foreninger og alle vores virksomheder. Alle skal med på opgaven og være en del af fællesskabet, understreger borgmesteren.

Borgere og virksomheder, der allerede nu har gode ideer til aktiviteter, der kan involvere og skabe begejstring, er meget velkomne til at kontakte Vejle Kommune. Og de første har allerede meldt sig på banen med meget forskellige ideer fra plakater til cykelløb for børn.

hjemmesiden med nyt om Tour de France i Vejle, kan du finde telefonnummer og mailadresser. Interesserede er altså meget velkomne til at ringe eller skrive til borgmester, kommunaldirektør eller erhvervschef med deres gode ideer. På hjemmesiden kan du også se fotos og video fra pressemødet på Vejle Rådhus 22. februar.

 

Sidst opdateret: 18. januar 2021