Kom med, når Vejle Kommune lancerer et ud af fem eventyr 5. juni i Gødding Skov. Derefter er der rig mulighed for magiske familieudflugter i Holtser Hage, Dyrehaven, Rørbæk Sø og Vingsted Jernaldermiljø.

Vejle Kommune har fået sine egne eventyr, som er skrevet direkte efter den smukke natur. De fem natureventyr ligger i Gødding Skov, Holtser Hage, Dyrehaven, Rørbæk Sø og Vingsted Jernaldermiljø.

De kan benyttes gratis via appen Natureventyr. Heri finder I information om parkering og kort over ruten, så det er til at finde hen til og ud på eventyret.

Lørdag 5. juni kl. 10 vil der være lancering af eventyret i Gødding Skov. Her vil børnebibliotekarer fra Vejle Bibliotekerne introducere eventyret og sende familierne trygt ud på eventyr – bagefter vil børnene få tegninger, drikke og frugt.

Meld derfor jeres familie til via https://www.place2book.com/sw2/sales/kzt0xa8cct

Der er plads til 35 pr. hold, og der er et hold kl. 10 og et hold kl. 11. Natureventyrerne egner sig til børn fra tre til ni år. Men ruterne i Dyrehaven og Vingsted Jernaldermiljø egner sig bedst til barne- og klapvogne.

Virksomheden Natureventyr, VisitVejle, Bosætningsguiden, Teknik & Miljø, Vejle Bibliotekerne og Bevæg dig for livet i Vejle Kommune står bag projektet.

Sidst opdateret: