Antallet af smittede med corona stiger - læs bl.a. om test og nye restriktioner


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Vejle Kommune har fået ny direktør for Økonomi- & Arbejdsmarked

Sarah Gaarde er ansat som ny direktør i Vejle Kommune og får ansvaret for Økonomi- & og Arbejdsmarkedsområdet og en plads i direktionen. Hun er 43 år og kommer fra et job som økonomidirektør i Odense Kommune.

Anbefal denne side:

Det er en meget erfaren direktør, der nu tager over i Vejle efter sommerferien.

Sarah Gaarde, der har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. Oecon fra Syddansk Universitet, Odense universitet, har siden 2006 gjort karriere i Odense Kommune – i alle årene i jobs med fokus på strategisk og økonomisk styring af kommunen. Hun har bl.a. været chef for Politisk & Økonomisk Stab, chef for Økonomi & Effekt og senest økonomidirektør med ansvar også for IT, Digitalisering og Ledelsessekretariatet.

Sarah Gaarde har også ledet en række task forces i Odense Kommune med ekstern deltagelse, bl.a. på beskæftigelsesområdet.

Borgmester Jens Ejner Christensen glæder sig til samarbejdet med kommunens nye direktør.

- Jeg er sikker på, at vi med Sarah Gaarde får en meget højt kvalificeret kvinde på posten som direktør for Økonomi & Arbejdsmarked. En direktør, som samtidig er en stor holdspiller, der er parat til at tage ansvar for hele kommunen, og som brænder for det kommunale Danmark.

- Og så er Sarah Gaarde vant til at navigere i et politisk miljø i en af Danmarks største kommuner. I Danske Kommuner blev hun i 2017 udnævnt som en af topledelsestalenterne, så vi er glade for, at hun nu har valgt at fortsætte sin karriere i Vejle, understreger borgmesteren.

Sarah Gaarde glæder sig meget til at begynde i jobbet i Vejle.

- Vejle har førertrøjen på i det kommunale Danmark, og jeg ser frem til sammen med ledere og medarbejdere i kommunen at fortsætte udviklingen. Det bliver spændende at stå i spidsen for så vigtige kommunale kerneopgaver som beskæftigelsesområdet og kommunens økonomi. Jeg er særligt glad for at nå at være med til slutspurten af budgetprocessen, siger Sarah Gaarde.  

Sarah Gaarde er gift og har to børn. Hun afløser Peter Karm, der 1. maj blev kommunaldirektør i Haderslev.

Sarah Gaarde
Sarah Gaarde - ny direktør for Økonomi- & Arbejdsmarked
Sidst opdateret: 24. september 2020