Klimapartnerskabet er det andet partnerskab som Vejle Kommune har indgået med en lokal virksomhed.

1
2

I Vejle Kommune tror vi på, at partnerskaber med erhvervslivet kan være med til at flytte den grønne omstilling i en positiv retning.

Derfor var 27. september en god dag. Her satte Vejle Kommune underskrift på et nyt klimapartnerskab med endnu en lokal virksomhed - nemlig STARK, Vejle.

På et bord lavet af returtræ, indpakket i genanvendelig plast, blev aftalen om klimapartnerskabet underskrevet af direktør i Stark Vejle, Rudi H. Sørensen, og formand for Klima- Natur- og Miljøudvalget, Søren Peschardt.

Aftalen betyder blandt andet, at Stark vil arbejde på at opnå CO2-reduktioner på 4,2 pct. hvert år frem til 2030, ligesom de i løbet af 2023 ønsker at indføre ladestandere til ansatte og kunder.

Derudover indfører Stark el-lastbildrift til distribution af materialer og fortsætter arbejdet med cirkulær økonomi i projektet "Gentræ", som indsamler brugt eller kasseret træ fra byggepladser.

Til gengæld skal Vejle Kommune understøtte Stark Vejles arbejde med at reducere sin klimabelastning med vejledning om udvikling og implementering af klimastrategiske tiltag.

Vejle Kommune glade for at kunne indgå et klimapartnerskab med Stark, Vejle og håber, at aftalen kan være med til at inspirere flere virksomheder til at sætte yderligere tempo på den grønne omstilling.

Og nå ja, kuglepennen var ligeledes lavet af genanvendelig plast.

Sidst opdateret: