Læs mere om corona - bl.a. om restriktioner, vaccinationer og test. Lyntest i Børkop, Egtved, Give, Jelling, Ågård og 5 steder i Vejle i uge 9


Læs mere om corona her / Information in English

Vejle Kommune solgte mere end 50.000 m2 erhvervsjord i 2020

Kommunen har især solgt erhvervsjord på Dyrskuevej i Give, hvor der efterhånden er få ledige byggefelter tilbage.

Anbefal denne side:

Trekantområdet har længe haft prædikatet som værende ”Danmarks Produktionscentrum” på grund af områdets mange produktionsvirksomheder og centrale logistiske placering midt i landet.

Og områdets gode ry som et attraktivt erhvervscentrum kan også mærkes i Vejle Kommune. Her har man i løbet af 2020 mærket stor interesse fra virksomheder, der ville undersøge mulighederne for at købe erhvervsjord i kommunen. Og i flere tilfælde har interessen materialiseret sig i købsaftaler.

I alt solgte Vejle Kommune ca. 53.000 kvadratmeter erhvervsjord i 2020, hvilket er ca. 8000 m2 mere end kommunen gennemsnitligt har solgt de foregående tre år.

De mange solgte kvadratmeter glæder Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen.

- Vejle er kendt som et godt sted at drive virksomhed, hvilket det seneste års salg af erhvervsjord også vidner om. Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til nye og ambitiøse virksomheder, der hos os har fået erhvervsjord med en central placering i Danmark og med god adgang til motorveje og kvalificeret arbejdskraft, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

Læs hele historien på Mikropol.dk.

Sidst opdateret: 18. januar 2021