Sissel Gøtzsche Johnsen fra Børnehuset Blæksprutten i Børkop er blevet nomineret til Politikens pædagogpris.

For fjerde gang sætter Politiken og Velfærds- og Forskningsfonden for Pædagoger fokus på gode pædagoger og hylder dem med Politikens Pædagogpris. 600 indstillinger fyldt med rosende ord til pædagoger er blevet læst igennem af fagpanelet, der består af eksperter, en tidligere vinder, en pædagog og en forældrerepræsentant.
Og én ting er klart: Mange dygtige pædagoger gør hver dag en forskel med deres arbejde med relationer, fællesskaber og aktiviteter i institutioner landet over.

Men nogle af dem gør lige en ekstra forskel, og blandt dem er Sissel Gøtzsche Johnsen. Derfor er hun nu en af de fire nominerede i kategorien ’Dagtilbud 0-6 år.’
- Jeg er både overvældet og stolt over indstillingerne og nomineringen. Især over at forældrene kan se den energi, jeg lægger i mit arbejde, siger hun.

""
Det kan være svært at få armene ned med sådan en flot nominering.

Nomineringen kommer efter 8 indstillinger – flest indstillinger af alle i kategorien - fra både forældre og kollegaer. I Politiken står følgende om pædagogen: Til en festival var den nyuddannede pædagog klædt ud som rockstjerne og til påske som hare. Hun deltager i legen, har gode ideer og spreder energi. Rammer og økonomi begrænser hende ikke, og ifølge en af forældrene har hun løftet det pædagogiske niveau i institutionen.

Derudover er der også skrevet om Sissel Gøtzsche Johnsen, at: "Hver dag er en fest for børnene. Sissel deltager i legen, hvor skoven er et musiklokale og bær laves til saft. Børnene får lov til at udforske, udfordre og udvikle sig og Sissel er deres heppekor imens. Hun har interesse i, at alle børn trives.

Sissel Gøtzsche Johnsen har været uddannet pædagog i et halvt år og håber, at hendes indstilling kan være med til at give andre blod på tanden.
- Man behøver ikke at have været pædagog i 18 år for at betyde noget for nogen, siger hun.

Om Sissel Gøtzsche Johnsen løber med titlen som årets pædagog, bliver afsløret til et show den 9. november i Politikens Hus.

Indtil da kan du læse mere om prisen på Politikens hjemmeside.

Sidst opdateret: