Det populære NextStep-forløb for iværksættere fortsætter til efteråret i en ny udgave. Det kom frem på Iværksætter Danmarks netop afholdte evalueringsmøde i Spinderihallerne Vejle.

Emil Ødegaard, projektleder for Iværksætter Danmark, havde gode nyheder med til de fremmødte deltagere til evalueringsmødet mødet i Spinderihallerne Vejle.

-Vi har i dag evalueret projektet, og vi har et godt grundlag for at arbejde videre med de vigtigste elementer, så vi også i fremtiden kan tilbyde den brede iværksættergruppe relevante forløb. Evalueringen gør, at vi kan fokusere på de ting, der gør den største forskel, og har den største effekt, fortæller Emil Ødegaard.

Ivætrksætter Danmarks formål er at ramme den brede iværksættegruppe. Både dem der søger afklaring inden opstart, men også dem der er godt i gang. Det kommer også til at afspejle sig i de fremtidens tilbud til startups, hvor der vil være lidt forskelligt på hylderne. Og som noget nyt kommer Iværksætter Danmark til at have et særligt fokus på kvindelige iværksættere.

- Udover workshopsforløb og individuelle tilskudsforløb, så kommer vi også til at have inspirationsarrangementer. Hvad de skal indeholde, er noget af det vi bliver klogere på i dag. Derudover kommer vi med en ny udgave af NextStep.

Godt nyt for Vejle

At NextStep fortsætter i en ny udgave, er en god nyhed for StartUp Vejle, som de sidste 15 måneder har haft 15 virksomheder på forløbet.

- NextStep-forløbene har de sidste 15 måneder sendt 400.000 kr ud til lokale iværksættere. Det er helt sikkert et forløb, som har stor værdi for iværksættere, og derfor er jeg glad for, at vi også fortsat kan tilbyde det, fortæller Per Hein, StartUp Vejles vækstguide. Han tilføjer.

- Forløbet er vigtigt, fordi vi får mulighed for at være en del af processen i en længere periode. Min rolle som vækstguide er bl.a. at tilbyde sparring i forhold til, hvad den enkelte iværksætter skal bruge NextStep-forløbet til. Og derudover hjælper jeg dem løbende med sparring på forskellige ting, alt fra ansøgningsfrister til handlingsplan. 

Udover NextStep-forløbet kan startups i Vejle, ifølge Per Hein, se frem til et bredt udbud af forskellige tilbud fra Iværksætter Danmark.

- Vi ved ikke noget konkret endnu. Men vi forventer, at vi både kommer til at tilbyde workshops, NextStep og inspirationsarrangementer. Vi kender ikke indholdet eller formen, men markedsføring og digitalisering er noget af det mest populære, så mon ikke vi kan hjælpe med det.

Uanset om man er startet som iværksættersætter eller bare går med tanker om det, så kan StartUp Vejle hjælpe dig med dine ideer. Kontakt os og få sparring på din ide, så vil StartUp Vejle guide dig.

 

Sidst opdateret: