Lørdag 24. februar 2024 kan RCV fejre sin 1 års fødselsdag. Den store dag slår vi sammen med endnu en stor dag, nemlig markering af vores Klimadag. Det hele foregår på RCV på Voervej 12 i Vejle. Og du er selvfølgelig inviteret.

Bæredygtighed er den helt store fællesnævner, når RCV fejrer 1 års fødselsdag sammen med Klimadag 2024. Og RCV er det helt rigtige sted at sætte fokus på netop bæredygtighed. 

Fra brugt til nyt

På blot et år har Ressourcecentret i Vejle Nord formået at flytte 7,5 pct. af vores restaffald over i containerne til genanvendelse. Hver uge har 10 tons genbrugsguld fundet en ny ejer. Og gennem workshops og læringsforløb har borgerne lært, hvordan brugt kan blive til nyt med lidt håndsnilde. 

Klimaprisen uddeles

På 1 års fødselsdagen og Klimadagen kan du bl.a. blive klogere på, hvordan du re-designer dit tøj til nyt, skaber legetøj ud af det aflagte og omdanner skrot til musikinstrumenter.  Ligesom du kan besøge de mere end 25 udstilleres stande. 

Dagen begynder allerede kl. 11 og slutter kl. 16. Og undervejs uddeler vi, for andet år i træk, Klimaprisen til det initiativ, der gør en forskel for klimaet. 

Tag bussen for en 10'er

Du og din familie er naturligvis inviteret, og vi byder på både gratis kaffe og kage til de 1.000 første besøgende.

Husk bus nr. 11 kører lige til døren og koster i dagens anledning blot en flad 10'er - børn i følge med voksne kører med gratis. 

Sidst opdateret: