Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Video: Se eller gense virtuelt erhvervsmøde om detailhandel og hjælpepakker

Bliv opdateret på de lokale indsatser og statslige kompensationsordninger for erhvervslivet i forbindelse med Covid19-situationen.

Anbefal denne side:

For at holde erhvervlivet up-to-date på den seneste lokale og nationale udvikling, har Vejles Erhvervskontaktudvalg taget initiativ til et Virtuelt Erhvervsmøde. Mødet , der fandt sted 25. marts, er det andet af sin slags, og havde denne gang særligt fokus på detailhandlen og de særlige hjælpepakker som regeringen har præsenteret i den seneste tid.

På online-mødet gav Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, en opdatering på de lokale indsatser rettet mod erhvervslivet med særligt fokus på de hårdest ramte erhverv.

City Vejles kommende chef, Andreas Kiis Antonsen, gav derefter sit blik på situationen, inden Jacob Chr. Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland gennemgik de statslige hjælpepakker, og fortalte om, hvordan lokale virksomheder kan få hjælp og vejledning.

Se hele onlinemødet i videoen herunder.

Virtuelt Erhvervsmøde 25. marts 2020
Sidst opdateret: 01. april 2020