Læs mere om corona - bl.a. om restriktioner, vaccinationer og test. Lyntest i Børkop, Egtved, Give, Jelling, Ågård og 5 steder i Vejle i uge 9


Læs mere om corona her / Information in English

Video: Se Online Erhvervsmøde med fokus på byggebranchen

Bæredygtigt byggeri har et stort potentiale til at bidrage til den grønne omstilling. Derfor havde den seneste online erhvervsbriefing fokus på Vejles nye klimaplan og bæredygtigt byggeri.

Anbefal denne side:
Online Erhvervsmøde 20. januar 2021 med fokus på byggebranchen

Vejle Kommune har vedtaget en ny og ambitiøs klimaplan, der vil blive central for udviklingen af Vejle Kommune de næste mange år – både i forhold til omlægning til vedvarende energi, nye måder at producere og forbruge på, grøn transport og meget andet.

Klimachef og stadsarkitekt Lisbet Wolters fortalte på mødet om, hvordan Vejle Kommune i de kommende år vil arbejde med bæredygtigt byggeri. Det sker med udgangspunkt i  RessourceCenter Vejle, der i løbet af 2021-22 opføres i Vejle Nord. Ressourcecentret opføres med fokus på cirkulære ressourcer og bæredygtighed, og er dermed et eksempel på fremtidens
bæredygtige byggeri – og hvordan Vejle Kommune vil arbejde i fremtiden.

Afdelingsleder Hanne Flø Stig, Kommunale Ejendomme, fortæller også om, hvilke kommunale anlægs- og vedligeholdsopgaver, der kommer i løbet af 2021 – og hvordan man kommer i betragtning til opgaven.

Borgmester Jens Ejner Christensen giver desuden en opdatering på forholdene for det lokale erhvervsliv.

Sidst opdateret: 22. januar 2021