Mange smittede med corona - læs bl.a. om restriktioner til og med 7. februar og 28. februar og vaccinationer. Testbil til Give 23. - 24. januar!


Læs mere her - Information about coronavirus/Covid19

Virtuelt borgermøde 15. september om mulig udbygning af E45

Tirsdag den 15. september kl. 19.00 – 21.00 inviterer Vejdirektoratet til virtuelt borgermøde om VVM-undersøgelsen af strækningen Vejle – Skanderborg. Høring til 27/9.

Anbefal denne side:

I første halvdel af september holder Vejdirektoratet tre virtuelle borgermøder i forbindelse med offentliggørelsen af VVM-undersøgelserne for udbygningen af E45 Østjyske Motorvej til tre spor i hver retning på strækningerne Vejle-Skanderborg, Aarhus S-Aarhus N ogAarhus N-Randers N.
Høringsperioden varer til og med 27. september.

På grund af den usikre udvikling i situationen med Corona-virussen har Vejdirektoratet været nødt til at ændre de fysiske borgermøder til virtuelle borgermøder.

I form og indhold kommer de virtuelle borgermøder til at ligne de fysiske, forstået på den måde at der både vil være en fremlæggelse af de centrale aspekter i Vejdirektoratets VVM-undersøgelse samt mulighed for at stille spørgsmål til de pågældende projektledere og fageksperter.

Helt konkret vil der være tre virtuelle borgermøder, ét for hver VVM-undersøgelse af motorvejens del-strækninger.

På borgermøderne vil Vejdirektoratets projektleder og fagfolk fortælle om nogle af de vigtigste resultater af VMM-undersøgelsen for motorvejsudbygningen, blandt andet:
· Vejprojektet
· Natur og miljø
· Støj
· Ekspropriation og ejendomsforhold
· Trafik og Samfundsøkonomi

Hvert enkelt borgermøde bliver streamet live på Vejdirektoratets hjemmeside. I forbindelse med streamingen vil der være en chatfunktion, hvor man kan stille spørgsmål til projektlederne og de øvrige fagfolk.

Når borgermøderne er slut, vil de streamede optagelser af møderne blive lagt på projekternes hjemmesider.

 

Sidst opdateret: 18. januar 2021