Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Virtuelt Erhvervsmøde sætter fokus på detailhandel og hjælpepakker

Bliv opdateret på de lokale indsatser og statslige kompensationsordninger for erhvervslivet i forbindelse med Covid19-situationen.

Anbefal denne side:

Corona-virussen spredes stadig alt for hurtigt, og Danmark lukkes derfor mere og mere ned. Det er nødvendigt, men har store konsekvenser for borgere, erhvervsliv og offentlige myndigheder.

For at holde erhvervlivet up-to-date på den seneste lokale og nationale udvikling, har Vejles Erhvervskontaktudvalg taget initiativ til et Virtuelt Erhvervsmøde, der vil foregå online onsdag d. 25. Marts kl. 8.30-9.30.

Mødet er det andet af sin slags, efter første online erhvervsmøde fandt sted 18 marts, hvor omtrent 240 lokale erhvervsfolk deltog bag computerskærmene.

Hjælpepakker og detailhandel
På mødet den 25. marts vil Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, give en opdatering på de lokale indsatser rettet mod erhvervslivet med særligt fokus på de hårdest ramte erhverv.

City Vejles kommende chef, Andreas Kiis Antonsen, vil derefter give sit blik på situationen, inden Jacob Chr. Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland vil gennemgå de statslige hjælpepakker, og hvordan lokale virksomheder kan få hjælp og vejledning.

Under hele det virtuelle erhvervsmøde vil det være muligt at stille spørgsmål på en chat. Her vil folk fra Vejle Erhverv efter bedste evne svare på alle de spørgsmål, der måtte komme ind.

Inden arrangementet vil alle tilmeldte modtage en mail med direkte link til mødet og praktiske oplysninger om de forskellige muligheder for at logge på. Det vil være muligt at deltage fra både computer, tablet og mobiltelefon.

Hvis du ikke deltog i det virtuelle erhvervsmøde den 18. marts, så kan du se en video af mødet ved at klikke her.

Sidst opdateret: 24. marts 2020