Pressemeddelelser

Her finder du en samlet oversigt over udsendte pressemeddelelser fra Vejle Kommune.

 • Vejles hjemløse og socialt udsatte fik egen Sankt Hans Fest

  Arrangementet er en del af DR's initiativ "Jul hele året", hvor kommuner laver aktiviteter for hjemløse og socialt udsatte hele året. Voksenudvalget i Vejle Kommune inviterede sammen med Kirkens Korshær til Sankt Hans Fest. 

 • Fremgang til Vejle i Dansk Byggeris erhvervsanalyse

  - Vejle scorer i år en plads som nr. 13 i Dansk Byggeris analyse af de mest erhvervs- og byggevenlige kommuner i 2017. Det er en fin fremgang fra den 25. plads, kommunen fik sidste år. - Sidste år dykkede vi lidt, men nu er vi tilbage i toppen, og det er vi selvfølgelig yderst tilfredse med, siger borgmester Jens Ejner Christensen, der især glæder sig over, at Vejle ligger på en 1. plads, når det gælder dialogmøder. 

 • Unge ledige er snart helt på toppen...af Alpe D´Huez

  For tredje år i træk deltager unge ledige i et projekt, der kombinerer cykeltræning og virksomhedspraktik. Nu venter en cykeltur på 1.500 km ned gennem Europa, som skal vise dem, at de kan klare mere, end de tror.

 • Råd til en brandsikker sankthans

  Brandvæsenet bliver kaldt ud til over dobbelt så mange brande sankthansaften som på en normal aften og nat. Ved at følge nogle enkle råd kan du undgå, at bålet udvikler sig til en brand.

 • Boblende, fed loungestemning og inspiration til genbrug

  Sommeren i Økolariet bliver fuld af spændende aktiviteter og oplevelser. I Økolariets nye loungeområde af genbrugsmaterialer på forpladsen kan du slappe af, nyde solen og se på dem, der puster gigantiske sæbebobler. Indenfor har vi sjove aktiviteter i værkstederne og i den nye udstilling "Genbrugsbyen" er der inspiration til selv at genbruge lidt mere.

 • Invitation til pressen - Unge kontanthjælpsmodtagere cykler til Alpe d´Huez (Afgang fra Campus Vejle den 19. juni)

  Den 19. juni 2017 tager et hold unge kontanthjælpsmodtagere afsked med venner og familie på Campus Vejle, inden de sætter sig i sadlen med kurs mod Alpe d´Huez i Frankrig.

 • Vejle Kommune deltager i Folkemødet 2017

  Datoen for årets Folkemøde nærmer sig, og også i år er det med deltagelse af Vejle Kommune, som bl.a. vil bruge mødet til at skubbe gang i debatten om nærdemokrati og kommunalvalg - og sætte ensomhed og psykisk sundhed på den nationale dagsorden.

 • Gå på opdagelse med Vejles nye arkitekturguide

  Nu kan Vejles borgere og besøgende glæde sig til at kunne opleve byen på en helt ny måde. Vejle Kommune, Teknik & Miljø, udgiver Arkitekturguide Vejle, der består af tre dele: en bog, en app og en hjemmeside. Der er 100 af de bedste nyere projekter med i guiden, og den findes på både dansk og engelsk.

 • Uddeling af midler til lokale natur og friluftsprojekter

  Vejle Kommune har netop uddelt årets midler fra Natur- og Stipuljen til lokale natur- og friluftsprojekter. I år får 17 natur- og stipuljeprojekter tilskud med et samlet beløb på 262.630 kr. Midlerne går til støtte af projektansøgninger fra private lodsejere, organisationer og interessegrupper og går fortrinsvis til indkøb af materialer. Arbejdet udføres derimod af borgere selv, der med deres frivillige arbejdskraft gør en kæmpe indsats for at Vejle kan være Danmarks bedste friluftskommune. 

 • Ny chef for Uddannelse & Læring i Vejle

  Ulla Riisbjerg Thomsen er ny chef for Uddannelse & Læring i Vejle Kommune.

Sidst opdateret: 07. april 2017