Pressemeddelelser

Her finder du en samlet oversigt over udsendte pressemeddelelser fra Vejle Kommune.

 • Forbedret indsats for socialt udsatte grønlændere i Vejle

  Vejle Kommune har fået over 5 mio kr. fra Socialstyrelsen til at styrke indsatsen for udsatte borgere med grønlandsk baggrund. Pengene er bevilget over en treårig periode.

 • Smart parkering på vej til Vejles p-huse

  Som den første kommune i landet indfører Vejle Kommune nummerpladescannere i sine kommunale p-huse Trondur og Albert. Firmaet SWARCO Danmark skal levere den nye Smart City-parkeringsløsning, som forventes i drift i det første kommunale p-hus i Vejle inden nytår  

 • SOSU-assistentelev fra Vejle skal til DM i Skills

  To elever, Clara Sørensen fra Vejle og Jeanette Larsen fra Horsens, kvalificerede sig til DM i Skills, da de vandt de regionale mesterskaber.

 • Brug din stemme til Ældrerådsvalget

  Kandidaterne til Ældrerådsvalget er fundet, og borgere over 60 år med bopæl i Vejle Kommune opfordres til at stemme til valget. Sidste frist er den 7. november kl. 23.59.

 • Flere skal vælge en social- og sundhedsuddannelse

  Det ønsker Seniorområdet i Vejle Kommune, som har brug for flere faglærte social- og sundhedshjælpere og -assistenter, bl.a. på grund af det stigende antal ældre. Der er frist for optag den 23. november, og Vejle Kommune håber på mange ansøgere.

 • Det batter at besøge Økolariet i efterårsferien

  Børn og andre kreative sjæle kan i efterårsferien lave Bat-O-Botter, den populære børsterobot i en ny og spændende udgave. De kan også deltage i flagermusquizzen, flagermus Flemmings filmværksted, lave knas med insekter og meget mere.

 • Regionens bedste SOSU-assistentelever dyster om en plads ved DM i Skills

  Den 5. oktober 2017 kan du opleve regionens dygtigste social- og sundhedsassistentelever, når de kæmper om den eftertragtede plads ved årets helt store konkurrence DM i Skills. En af eleverne er ansat i Vejle Kommune.

 • Det er nu, værdigt trængende skal søge legat

  I starten af december uddeler Vejle Kommune legater á 500 kr. til værdigt trængende borgere. De skal selv søge om pengene, og ansøgningsfristen nærmer sig.

 • Otte kandidater til Vejle Kommunes arkitekturpris

  På Arkitekturens Dag 2. oktober uddeler Vejle Kommune sin arkitekturpris til byggerier og anlæg opført i 2016. Der uddeles også en pris til byggerier og anlæg, som borgerne har valgt

 • Nu har alle mulighed for at indstille en kandidat til Iværksætterprisen 2018

  I hele oktober har alle mulighed for at indstille deres egen eller andres virksomhed til Iværksætterprisen 2018. Tiltaget skal skabe mere opmærksomhed om iværksætteri, og bidrage til endnu flere iværksættere i Vejle Kommune.

Sidst opdateret: 19. september 2017