17. februar kl. 4: Oversvømmelser overstået

Næsten alle veje farbare inden morgentrafikken. Containere stilles op til brugte sandsække.
Læs mere

Pressemeddelelser

Her finder du en samlet oversigt over udsendte pressemeddelelser fra Vejle Kommune.

 • Er du 60+ og søger du et fællesskab?

  Hvis ja, så kig forbi den nye hjemmeside www.aktivsammen.vejle.dk, som er en guide og et værktøj, du kan bruge til at finde fælleskaber og aktiviteter for seniorer.

 • FabLab@SCHOOLdk får nu også Middelfarts skoler med i fællesskabet

  Middelfart Kommune bliver fra 1. januar 2020 medlem af kommunepartnerskabet FabLab@SCHOOLdk, som i 2014 startede på initiativ af bl.a. Spinderihallerne og skoleområdet i Vejle Kommune. 

 • Forårsrengøring på vej: lug ud og ryd op i jeres lokalområde

  Det er nu, foreninger kan melde sig til den årlige affaldsindsamling. Cirka 1.000 børn og voksne over hele Vejle kommune plejer at deltage, men der er plads til endnu flere. Foreninger skal melde sig til senest 1. april.

 • Kan vi designe grønnere byer?

  Bylaboratoriet inviterer på ny udstilling, hvor du kan blive klogere på Fremtidens Vejle.

 • Bannere markerer røgfri ungdomsuddannelser

  Et konstruktivt samarbejde mellem uddannelser og politikere har ført til, at alle ungdomsuddannelser i Vejle Kommune bliver røgfri fra sommeren 2020. Nu sættes der bannere op, som markerer, at det nærmer sig.

 • Kloakarbejde omlægger busserne i Bredballe

  Vejle Spildevands omfattende modernisering af kloaksystemet i Bredballe betyder, at Kirkebakken for en periode spærres for trafik. Busserne vil derfor køre ad ændrede ruter frem til april. Børnene fra områdets to skoler vil stadig kunne tage bussen, ligesom borgerne fortsat vil kunne tage en bus til midtbyen.

 • Virtual Reality skal forebygge vold og trusler i socialpsykiatrien

  Virtuel konflikthåndtering skal klæde ansatte i Vejle Kommunes socialpsykiatri på til at tackle konflikter for at reducere antallet af volds- og trusselssager - til gavn for både borgere og personale.

 • Ny aktivitets- og klimapark på boldbanen ved Horsensvej/Østerbrogade

  Vejle Kommune og Vejle Spildevand sætter i februar igen ind mod vandet. Nu gælder det boldbanen ved Horsensvej - Østerbrogade, hvor vejlenserne kan se frem til en ny aktivitets- og klimapark.

 • Støttekroner til natur og friluftsaktiviteter

  Vejle Kommunes Natur- og Miljøudvalg uddeler igen i år støttekroner via Natur- og Stipuljen. I år er der endnu engang mulighed for at søge støtte til at fremme en rig natur og skabe gode friluftsaktiviteter. Puljen er på i alt 200.000 kr. med ansøgningsfrist 1. april 2020.

 • Hæder til unge fra erhvervsuddannelser i Vejle Kommune

  Den 29. januar blev de dygtigste unge fra erhvervsuddannelserne i Vejle Kommune hædret på det gamle rådhus. Det var kommunens Arbejdsmarkedsudvalg, der stod bag.

 • Økolariet åbner en uge tidligere

  Allerede i ugen før vinterferien kan gæsterne opleve den totalfornyede kloakudstilling og besøge LEGO® værkstedet med nye, farvestrålende klodser og spændende byggeopgaver med fokus på dyr i byen.

 • Steen Gade formand for Vejles Klimaråd

  Det er en meget erfaren formand, der sætter sig for bordenden i Vejle Kommunes Klimaråd. Vejle Byråd har spurgt Steen Gade, om han vil være formand for det nye §17.4 udvalg, som byrådet besluttede at nedsætte i forbindelse med budgetforliget for 2020 for at udvikle Vejles ambitiøse position inden for bæredygtighed og resiliens.

 • Sang og musik som plejeredskab i demensplejen

  Sang og musik forebygger svære plejesituationer og øger livskvaliteten hos mennesker med demens. Et samarbejde mellem Aalborg Universitet og bl.a. Plejecenter Lindegården i Vejle Kommune har ført til udvikling af en online-manual, der guider plejepersonale til at bruge sang og musik.

 • Lysterapi og søvnbriller hjælper natmedarbejdere til bedre søvn

  Bofællesskabet Bo-Vejles natmedarbejdere tester i øjeblikket lysterapi og søvnbriller, som skal give dem en bedre døgnrytme og gøre det lettere for dem at være friske, når de er på arbejde.

 • Adel syer bæredygtige kjoler til sin eneste kunde - sig selv

  Den 28. januar åbner Copenhagen Fashion Week i hovedstaden under et gennemgående tema om bæredygtighed. Samme dag inviterer Spinderihallerne i Vejle til fernisering på en noget anderledes og overdådig modeudstilling med jordanskfødte modedesigner Adel Baba. Adel og hans kjoler er et festfyrværkeri af livsglæde, fantasi og løssluppen luksus - her er ingen smalle steder. Og så dog, for Adels personlige historie har de seneste år handlet om alt andet end luksus. Som asylansøger udfyldte Adel ventetiden hos Røde Kors Asyl i Jelling med at sy kjoler til sig selv.

 • 250 år: Beethoven hyldes med stor festival i Vejle

  I 2020 ville den verdensberømte komponist Ludwig van Beethoven have fyldt 250 år. Det fejrer Vejle Kommune med en stor klassisk festival, som er gratis for publikum.

 • Udvalg vælger grønne busser

  Fremtiden kan byde på el-busser i Vejle Kommune. På seneste møde i Teknisk Udvalg tog et flertal det første skridt i den retning.

 • Danmarks Tour de France etaper offentliggøres på Munkebjerg Hotel i Vejle 4. februar

  Tour de France er en af verdens største sportsbegivenheder, og i 2021 skal Danmark være vært for løbets tre første etaper. Under navnet Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 præsenteres de tre danske etaper den 4. februar kl 13.00 i den smukke Munkebjergsal på Munkebjerg Hotel i Vejle. Her vil borgmester Jens Ejner Christensen byde den fremmødte presse og gæster velkommen til Vejle.

 • Olav-opfinder har fundet løsningen på dagligt problem for Vejle Kommunes idrætshaller

  Formand for Vejle Ungdoms Volley, Olav Bach, har udviklet nogle multistænger, som skal gøre det nemmere for Vejle Kommunes foreninger og skoler at skifte mellem badminton, softtennis og kidsvolley i idrætshallerne.

 • Trekantområdets Brandvæsen holder nytårsparole

  Lørdag den 18. januar klokken 10 - 12 holder Trekantområdets Brandvæsen sin traditionsrige nytårsparole.Pressen er velkommen til parolen, som holdes på brandstationen i Skodborg. Gl. Vejenvej 2, 6630 Rødding.

 • Arkitektkonkurrence om udsigtspunkter udløser to vindere

  Det blev arkitektfirmaerne EFFEKT og Schønherr, der løb med sejren, i arkitektkonkurrencen om udsigtspunkter ved Nørreskoven, Hvidbjerg og Tørskind. Nu forestår et større arbejde med at søge fondsmidler og indhente tilladelser og dispensationer, inden de tre punkter kan endeligt realiseres.

 • Hop med på klimarejse med Grønt Forum

  Klimaet er det gennemgående tema på Grønt Forums årsmøde tirsdag 28. januar 2020 i Spinderihallerne i Vejle. Gennem workshops og norsk inspiration opfordrer Grønt Forum flere vejlensere til at hoppe ombord på klimarejsen.

 • Kommunen undersøger vildtbestanden i Nørreskoven, Sønderskoven og ved Højen Å

  For 9. år i træk foretager Vejle Kommune en bestandsundersøgelsesjagt i de tre skovområder. Den finder sted mandag den 20. januar 2020.

 • Styrketræning skal mindske behovet for hjemmehjælp

  Nyt digitalt træningstilbud i Vejle Kommune skal undersøge effekten af at sætte ind med forebyggende styrketræning hos ældre i hjemmeplejen.

 • OPLYSENDE OPLEVELSER I VINTERMØRKET

  Er du til hygge med familien, inspirerende forfattermøder og spændende mennesker, der gør dig klogere på verden, så kan Vejle Bibliotekernes nye forårsprogram, som udkommer mandag den 13. januar, måske lokke dig op af sofaen.

 • Gamle bøgetræer må falde for at give plads til nye

  Vejle Kommune tynder over de kommende par år ud i nogle af de ældste bøgetræer i Nørreskoven omkring Vejle Stadion. Formålet er at skabe mere lys og luft til unge bøgetræer og give bedre levevilkår for skovens dyreliv.

 • Ny strategi sikrer rig natur og gode oplevelser

  Hvordan udvikler vi naturen, og hvordan udbygger vi de rekreative tilbud i vores kommune? En helt ny strategi for Vejle Kommunes natur og friluftsliv har fokus på seks indsatsområder, der både sikrer en rig natur og gode oplevelser.

 • Drømmer du om at bo i et seniorbofællesskab?

  Det vil Vejle Kommune gerne vide og inviterer derfor til inspirationsmøder i Børkop, Give, Egtved og Jelling i januar og februar.

 • Nu skal forældrene igen jagte lus

  Den første fredag efter skoleferien skal forældrene traditionen tro på jagt efter lus hos deres børn. I år er det fredag 10. januar.

 • Vær med når "Repair Cafe Vejle" åbner den 14. januar

  Fiks eller færdig? Har du f.eks. et køkkenredskab, en stol eller tøj, som trænger til at blive fikset eller har du bare lyst til en kop kaffe i godt selskab? Så kig forbi Repair Cafe Vejle i Spinderihallerne i Vejle, når der er åbning den 14. januar fra kl. 19-21. 

 • Hyld din foreningsleder i de folkeoplysende, ikke-idrætslige foreninger

  Kender du en dygtig foreningsleder, som fortjener at blive anerkendt for sin særlige indsats? Så kan du indstille ham eller hende til foreningslederprisen og ungelederprisen, som bliver uddelt til Vejle Kommunes Sportsgalla den 2. april 2020.

 • Vejle investerer 237 mio. kr. og bygger plejehjem og børnehave sammen

  Som den første kommune i Danmark opfører Vejle Kommune en børnehave og et plejehjem sammen. De to institutioner skal tænkes sammen fysisk, indholdsmæssigt og ledelsesmæssigt - til gavn for børn og ældre.

 • 14-årige Malou fra Børkop er en af Danmarks bedste kvindelige motocrosskørere og på vej til VM

  Malou Deleuran Jakobsen har siden hun var lille kørt motocross, vundet DM guld adskillige gange - oveni købet som den yngste nogensinde i dameklassen. I år vandt hun EM-sølv og nu venter VM i 2020. Det kræver hårdt arbejde på og udenfor banen. EliteVejle fortæller her hendes historie.

 • Julehjælp til 346 udsatte børnefamilier i Vejle

  Hvert år ved juletid er der familier, der har svært ved at se, hvordan de skal kunne klare sig igennem julen og give deres børn en god juleaften. En række kirker og godgørende foreninger har sikret julehjælp til 346 børnefamilier i Vejle.

 • Vejle Kommune får 32,6 mio. kr. til mere vuggestuepersonale

  Børne- og Undervisningsministeriet har de næste 3 år bevilget 10,8 mio. kr. om året til 13 daginstitutioner i Vejle Kommune. Pengene er øremærket mere pædagogisk personale og skal være med til at styrke kvaliteten af indsatsen for sårbare og udsatte 0-2 årige vuggestuebørn.

 • Nu uddeles legater til værdigt trængende

  44 værdigt trængende borgere modtager legater fra Vejle Kommunes Legatfond

 • Indvielse af ny bro til Havneøen i Vejle

  Torsdag 19. december er den nye bro fra Strandgade og over til Havneøen klar til at blive indviet. Det sker med taler og gløgg kl. 15. 

 • Vejle Kommune investerer i flere venskaber og fællesskaber

  Vejle Kommunes Velfærdsteknologiråd har givet penge til flere digitale velfærdsteknologier: GenlydVejle, som skal hjælpe borgere til flere venskaber, og app'en Genoptræn.dk, der følger borgeren fra sygehus til kommune.

 • Årets batterijagt slog sidste års rekord med flere længder

  Batterijagten 2019 er slut, de sidste batteri er vejet, og onsdag morgen blev årets mest ihærdige batterijægere kåret. Intet mindre end 4,01 ton batterier blev det til, og vinderen blev Øster Nykirke Skole i Vonge, der sammen med i alt 1550 elever fordelt på otte skoler slog sidste års rekord på 2,6 ton.

 • Vejle Kommune inviterer erhvervslivet til nytårskur

  Der bliver tid til masser af dialog og netværk, når Vejle Kommune 7. januar inviterer erhvervslivet til nytårskur i Vingsted. Hovedtaler er Brian Mikkelsen, adm. direktør hos Dansk Erhverv. Pressen er inviteret med til nytårskuren.

 • Vejle går efter førertrøjen

  Vejle Byråd har enstemmigt vedtaget en ny erhvervspolitik, der sætter ambitiøse mål for udviklingen i antallet af arbejdspladser, studerende, nye virksomheder og indbyggere.

 • Nye kommunale biler er gode for miljøet... og økonomien

  En ny leasingaftale betyder, at hjemmeplejen i Vejle Kommune fremover skal køre i hybridbiler. Det er godt for miljøet, og samtidig giver det økonomisk mening.

 • Nu kan du indstille kandidater til Sportsgalla 2020

  Torsdag den 2. april 2020 fejrer vi traditionen tro idræts- og fritidslivet i Vejle Kommune. Årets Sportsgalla bliver en hyldest til og en anerkendelse af vores dygtige idrætsfolk, trænere og ildsjæle. Fra mandag den 16. december kan du indstille kandidater til "Årets Sportsnavn" og "Vejle Kommunes Idrætspris".

 • Jellingvej spærres for trafik i et døgn

  Trefor udfører ledningsarbejde på Jellingvej fra onsdag morgen 11. december til torsdag formiddag 12. december.

 • Kickstart dit rygestop med Tina Kreutzer

  Vil du stoppe med at ryge? Men mangler du den sidste motivation? Så kan du kickstarte dit rygestop på 1½ time, hvor rygestopinstruktør Tina Kreutzer deler gratis tips og teknikker ud. 

 • VejleMuseerne henter ny chef fra DR

  Tidligere kanalchef for DRK og DR2, Flemming Hedegaard Larsen, tiltræder stillingen som chef for VejleMuseerne i starten af 2020.

 • Nyt anonymt tilbud til unge i Vejle om køn, seksualitet og prævention

  Region Syddanmark og Vejle Kommune slår den 2. december 2019 dørene op for et nyt fælles initiativ: "Ung Sex Vejle - Anonymt tilbud for unge om køn, krop, sex og prævention". Der holdes åbningsreception mandag den 2.12 kl 16-18 hos Sundhedsplejen, Nyboesgade 35 B, Vejle. Pressen er velkommen

 • Skærmbesøg i hjemmeplejen er en gevinst

  Hjælp til f.eks. at dosere medicin og måle blodsukker eller vejledning via en skærm er nyt tilbud til ældre i Vejle Kommunes hjemmepleje, og der er blevet taget rigtig godt imod tilbuddet.

 • Nu uddeles legater til enlige, værdigt trængende kvinder, der er fyldt 40 år.

  14 enlige, værdigt trængende kvinder modtager i disse dage legater fra Fonden Linnemanns Jomfrukloster i Vejle.

 • Årets rummelige virksomhed i Vejle Kommune er kåret

  Fakta Uhrhøj løb med titlen som Årets rummelige virksomhed i 2019, mens Lone Ravn Hansen fra Forenede Service blev Årets mentor, da priserne blev uddelt i Spinderihallerne.

 • Økolariet gør klar til ny sæson efter rekordår

  Når Økolariet lukker for sæsonen 2019 ved udgangen af november, vil 90.000 glade gæster have været på besøg i løbet af året. Det er over dobbelt så mange som for fem år siden. Som noget nyt vil Økolariet allerede åbne op for den nye sæson den 1. februar, så der bliver mulighed for at opleve de nye udstillinger i fred og ro, inden vinterferiens mange aktiviteter begynder.

 • Afsløring af skulpturen Brobyggeren på Lystbådehavnen i Vejle

  Fredag 6. december inviterer Vejle Kommune til afsløring af skulpturen Brobyggeren, som er flyttet ind på hovedmolen på Vejle Lystbådehavn. Brobyggeren er en stor flot bronzeskulptur skabt af kunstneren Henrik Busk Andersen, som har skænket skulpturen til Vejle Kommune.

 • Vejle Kommune og BK Wedala indgår strategisk samarbejde

  Bokseklubben Wedala har skabt et helt særligt frirum for udsatte børn og unge. Det arbejde bliver fremover støttet af Get2Sport under Vejle Kommune.

 • Den Mobile Borgerservice fortsætter – den Fjernbetjente nedlægges

  Fra årsskiftet kan du ikke længere bruge den Fjernbetjente Borgerservice på bibliotekerne i de fire centerbyer, men den Mobile Borgerservice kommer fortsat en gang om ugen. 

 • Et år i parasportens tegn

  Som selvudnævnt hovedstad for parasporten valgte Vejle Kommune sidste år at dedikere 2019 til Parasportens År. Den 3. december tager kommunen et blik på året der er gået, og inviterer til spændende udstillinger og oplæg i parasportens tegn. 

 • Projektleder for Tour de France vil skabe kæmpe gul folkefest i Vejle

  Vejle Kommune har ansat Jacob Rasmussen som projektleder for Tour de France i Vejle.

 • Vejlensere har kurs mod OL og PL i Tokyo 2020

  Ikke færre end otte atleter fra Vejle Kommune har potentialet til at blive udtaget til De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo 2020 - og det er det største antal nogensinde i kommunens historie. Det markerer EliteVejle og Eliteidrætsrådet den 4. december med arrangementet "Kurs mod OL/PL Tokyo 2020".

 • Plejefamilier i Vejle kan nu få ekstra specialiseret støtte

  Plejefamilier, netværksplejefamilier og aflastningsfamilier i Vejle Kommune får nu tilbud om nye former for støtte i deres daglige arbejde med anbragte børn. En akuttelefon, kurser og specialiserede støtte- og supervisionsforløb skal hjælpe plejeforældrene til at styrke deres plejebørns trivsel og udvikling.

 • Mød lokale og regionale sundhedspolitikere til åbent Sundhedshus i Vejle

  I starten af december kan du få en rundvisning i Sundhedshuset og møde dine sundhedspolitikere fra Vejle Kommune og Region Syd.  

 • Sæt dit fingeraftryk på Vejles kommende ressourcecenter

  Vejle Kommune inviterer alle borgere til idémøde om en affaldsfri fremtid onsdag 27. november.

 • Vejle Kommune nomineret til ”Årets kommunale ildsjæle"

  Statens Kunstfond har valgt at nominere Vejle Kommune for at skabe stærke organisatoriske rammer om kunstprojekter.

 • Er der interesse for et ældrebofællesskab i Bredsten?

  Det vil Vejle Kommune undersøge og inviterer derfor til informationsmøde for interesserede i Bredsten tirsdag den 26. november fra kl. 13.30-15.30.

 • Vejle Kommune arbejder intenst på at forebygge fravær på skolerne

  Mandag 18. november er 175 medarbejdere fra Vejles skoler og familieområde samlet for at udvikle samarbejdet omkring elever med skolefravær. Det er en milepæl for 2 års arbejde med at forebygge fravær på Vejles skoler i projektet "Fra fravær til fremmøde 17-19". 

 • Vejle Kommune ansætter Innovationschef/chef for Spinderihallerne

  Vejle Kommune har ansat Anne Schødts som ny Innovationschef//chef for Spinderihallerne. Hun har i hele sin karriere haft fokus på velfærdsudvikling, offentlige-private partnerskaber og har særligt arbejdet med borgernes møde med kommunen.

 • Miljøministeren skal drøfte malakitgrønt i Randbøldal

  Miljøminister Lea Wermelin kommer mandag til Randbøldal for at drøfte løsninger på malakitgrønt forurening sammen med Natur- og Miljøudvalget.

 • Skal Vejle også have en Repair Cafe?

  Vejle Kommune søger netop nu frivillige reparatører til en "Repair Cafe", hvor borgere kan få hjælp til at få repareret ødelagte ting og sager. Det kan f.eks. være en lynlås, der driller, eller en cykel, der skal have fikset gearene.

 • Faste læger giver tryghed på Vejle Kommunes plejecentre

  Antallet af indlæggelser og forbruget af medicin er dykket på de plejecentre i Vejle Kommune, som har en fast læge tilknyttet. Nu kommer der faste læger på alle plejecentre i kommunen.

 • Børn skal være med til at finde gode løsninger for skolevejen

  Nye vejanlæg og kampagner er løbende med til at øge trafiksikkerheden omkring skolerne i Vejle. Men nu skal de virkelige eksperter også i spil: Børnene. Det er dem, der allerbedst kender det område, de hver eneste dag færdes i. På Gadbjerg Skole er en flok elever i øjeblikket i fuld gang med at kortlægge deres skolevej og få gode idéer til, hvordan man kan løse trafikale problemer ved skolen.

 • Ambitiøst projekt skal redde Vejle Fjord

  Vejle Kommune har besluttet, at der skal gøres noget ved den dårlige miljøtilstand i Vejle Fjord. Et nyt projekt, der kombinerer en række marine virkemidler, skal forsøge at genskabe den naturlige balance i Vejle Fjord. Hermed placerer Vejle Kommune sig i spidsen som de første i Danmark, der tager initiativ til en helhedsorienteret naturgenopretning af havmiljøet i de indre danske farvande.

 • ”Robotten Hr. Svendsens hjerne” fra Vejle skal konkurrere om international pris i København

  Torsdag eftermiddag har skolefolkene i Vejle et kvarter til at overbevise dommerne om, at netop deres online e-bog skal vinde international pris om innovativ e-læring.

 • Få målt din lungefunktion på Lungedagen

  Har du haft hoste gennem længere tid? Eller bøvler du med åndenød? Så kig forbi onsdag den 20. november i Føtex ved Havnen i Vejle. Fra kl. 9.30 - 15.00 står medarbejdere fra Vejle Sygehus og Vejle Kommune klar til at måle din lungefunktion og tage en snak om forebyggelse.

 • Nyt legat til erhvervsrettet efteruddannelse

  Nu er der åbent for ansøgninger til et nystiftet legat, der skal hjælpe erhvervsuddannede i Vejle Kommune med at blive fagligt klogere.

 • 22 mio. kr. til at øge folkeskoleelevers forståelse af teknologi

  Samarbejdet FabLab@SCHOOLdk mellem Vejle, Kolding, Middelfart og Silkeborg kommuner har modtaget 22 mio. kr. som støtte til folkeskoleindsatsen "Teknologiforståelse gennem design og fabrikation" fra A. P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal. Mindst 13.500 elever vil få glæde af indsatsen i perioden 2020-24.

 • Ny hjemmeside skal give tosprogede forældre hjælp til børnenes skolestart

  Er skolen virkelig for alle? Har alle forældre den samme viden om, hvad der foregår i skolen og hvorfor? VIFIN har i samarbejde med Vejle Midtbyskole, Vejle Bibliotek og Sprogcenter Vejle udviklet en ny hjemmeside "Skolen for alle". Den skal give alle, og særligt tosprogede forældre, mulighed for bedre at forstå den danske skolekultur og de nye faglige og sociale udfordringer, som alle børn oplever, når de skal starte i skolen. 

 • Finalisterne til Årets rummelige virksomhed 2019 er udpeget

  I slutningen af november kåres Årets rummelige virksomhed og Årets mentor ved en prisuddeling i Spinderihallerne. Nu er finalisterne udpeget.

 • Kampagne skal hente sosu´er og sygeplejersker tilbage til faget

  Vejle Kommune er som mange andre kommuner begyndt at savne flere social- og sundhedshjælpere, - assistenter og sygeplejersker. Derfor forsøger kommunen nu med kampagnen: "Kom tilbage - vi savner dig" at få f.eks. tidligere medarbejdere til at vende tilbage til faget. 

 • Gør dig klar: Snart skydes billetsalget til årets nytårskoncert i gang

  De garvede koncertgæster har gjort det til en tradition at stå i kø i flere timer på dagen, hvor billetsalget til årets nytårskoncert starter.

 • Vejles natherberg flytter til Horsensvej

  Politikerne i Voksenudvalget har nu besluttet, hvor kommunens natherberg skal placeres. Fra 1. april 2020 kan byens hjemløse få tag over hovedet på Horsensvej 35 i Vejle midtby.

 • Asebo nomineret til prisen Årets Dagtilbud 2019

  Den integrerede daginstitution Asebo i Vejle er et af de tre dagtilbud, der i år er nomineret til prisen som Årets Dagtilbud 2019. Med prisen sætter Børne- og Undervisningsministeriet, FOA, BUPL og KL fokus på det store og vigtige pædagogiske arbejde i danske dagtilbud. 

 • Gratis forældre-foredrag i Vejle om børn på nettet

  Vejle Politi og Vejle Kommune inviterer til gratis forældreforedrag torssdag 31. oktober på Campus Vejle.Her vil to spændende oplægsholdere gøre forældrene klogere på, "Hvordan dit barn får en Go` dag på nettet".

 • Godt nyt til pendlere: Grusparkering er igen åben

  Det er efter hårdt arbejde lykkedes Vejle Kommune at skabe adgang til grusparkeringspladsen ved Sjællandsgade, mens der arbejdes på Gammelhavn efter tunnelen. Vær dog opmærksom på, at der indtil videre er til- og frakørsel via Gammelhavn.

 • Test din risiko for diabetes

   235.175 danskere har diabetes 2 og antallet vokser. På Verdens Diabetesdag kan du få taget en test der viser, om du er i risiko for at udvikle eller have diabetes 2. Det sker torsdag d. 14. november kl. 9 - 15 i Føtex ved Havnen i Vejle  

 • Vejle går til kamp mod henkastet affald

  Otte foreninger i Vejle har sammen med Ren Natur ryddet grøftekanter og rastepladser for henkastet affald, og Økolariet tilbyder fremover gratis udlån af udstyr til indsamling.

 • Vejle Kommune får nyt tilbud til borgere med knogleskørhed

  Hvilke former for motion bør jeg lave, når jeg har knogleskørhed? Hvad kan jeg spise for at styrke mine knogler? Det, og meget andet, kan du få svar på, når Vejle Kommunes nye osteoporose-hold starter i november

 • Tunnel ved Gammelhavn spærret i ubestemt tid

  Vandmasserne i tunnelen ved Gammelhavn har forårsaget så store skader på asfalten på vejen, at tunnelen i værste fald vil være spærret i et par måneder.

 • Vejle bliver boksecentrum i weekenden

  Lørdag bliver der uddelt gedigne knytnæver, når Rosborghallen i Vejle lægger ring til bokselandskampen mellem Danmark og Tyskland.

 • Parasport: Internationalt stævne kommer igen til Vejle

  Vejle Kommune skal i 2020 være værtsby for det internationale stævne i paradressur på Blue Hors i Randbøldal. De danske dressurryttere er blandt verdens bedste, og stævnet på Blue Hors vil være en vigtig forberedelse til de Paralympiske Lege i Tokyo samme år.

 • Servicecentret på Kirketorvet overtager salg af rejsekort

  Optankning af rejsekort overdrages fra Sydtrafiks salgssted på banegården til Teknik & Miljøs Servicecenter på Kirketorvet og er et tilbud til borgere, der ikke er digitale.

 • Masser af vand fra oven udfordrede Vejle

  Når der falder så meget regn på så kort tid, kan slusen ikke redde indre by fra oversvømmelser i gaderne.

 • Budgetforlig i Vejle giver flere penge til velfærd – og styrker klimaindsatsen

  Alle partier i Vejle Byråd står bag budgetforliget for 2020-2023.

 • Ældre i Vejle kan nu få besøg af hjemmeplejen via en skærm

  Hjælp til blodsukkermåling, dosering af medicin, genoptræning, vejledning mv. via en skærm er nyt tilbud til ældre i Vejle Kommune.

 • Efterårshygge i Økolariet

  Efterår er hygge. Det er tid til at nyde naturens smukke, gyldne farver og kaste sig over aktiviteter indenfor. I Økolariet kan man lave sin egen lanterne, deltage i efterårsquizzen, tegnekonkurrencen og slippe fantasien løs på de nye legetæpper i Legoværkstedet.

 • Mød din nye medarbejder på Matchdag i Vejle 30. oktober

  Den 30. oktober er der Matchdag i Spinderihallerne, hvor arbejdsgivere og ledige kan finde hinanden. Igen i år er Meldgaard Miljø blandt dem, der dukker op for at møde mulige kandidater. 

 • Landdistriktsidé om lokale udviklingsagenter kommer til Vejle by

  Vejle by har over de seneste år fået en række lokalråd. En velprøvet idé fra kommunenslanddistrikter kommer derfor til Vejle by nu. Kommunen vil sammen med lokalrådene tilbydelokalt engagerede borgere en møderække, om hvordan man skaber udvikling af lokalsamfund.

 • Fjordenhus, Havneøen og bolig i Brejning vandt Vejle-Prisen

  Enestående byggeri på havnefronten og et helstøbt og velproportioneret enfamiliehus i Brejning blev sejrherrerne, da Vejle-Prisen 2018 og Borgernes Arkitekturpris blev uddelt i Skyttehushaven mandag 7. oktober.

 • De første streger slås til Vejles nye udsigtspunkter

  Tre arkitektfirmaer skal i efteråret dyste om at tegne tre udsigtspunkter i Vejle kommune.

 • Grønne byrum og prisuddeling på Arkitekturens Dag

  Vejle Kommune og Arkitekturforum inviterer til Arkitekturens Dag mandag 7. oktober kl. 14 i Skyttehushaven i Vejle. På programmet er oplæg om byens grønne rum, prisoverrækkelse og byvandring.

 • Mangler du inspiration til børnenes efterårsferie?

  I efterårsferien har dit barn mulighed for at prøve kræfter med alt fra taekwondo og parkour til pizzabagning og forfatterskaber. Gå ind på www.vejle.dk/feriepas og tilmeld dit barn inden den 9. oktober kl. 10.00.

 • Ny plan skal sikre høj biodiversitet i Vejle kommune

  Vejle Kommune har netop vedtaget kommunens første biodiversitetsplan. Planen sætter retningen for, hvordan kommunen fremover vil arbejde for en endnu bedre og mere sammenhængende natur og dermed skabe det nødvendige grundlag for en høj biologisk mangfoldighed.

Sidst opdateret: 16. september 2019