Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

Grethe og Tom er begge ægtefælle og nærmeste pårørende til deres ægtefæller Holger og Lonny, og det kan være en svær balancegang at skifte mellem de to kasketter.
Læs om deres oplevelser med mødet med Vejle Kommune og deres mange gode råd til andre i samme situation på side 10-14.

Har du snakket med dig selv og dine kærende om, hvornår det er tid til at lægge bilnøglerne på hylden?
Få gode tips til at tage hul på snakken på side 4-5.

Passer du godt på dig selv og dine personlige oplysninger, når du bevæger dig rundt i den digitale verden?
På side 16-17 giver Velfærdsmagasinet dig 5 gode råd til, hvordan du beskytter dig bedst muligt mod IT-svindlere. God læselyst.

Hent: Velfærdsmagasinet nr. 2 - juni 2024

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt ansvarshavende redaktør Vicki Lund på viclu@vejle.dk eller 23 34 96 31.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Har du ikke modtaget Velfærdsmagasinet?

Hvis du ikke modtager Velfærdsmagasinet, skal du kontakte FK Distribution, som er ansvarlig for omdelingen af magasinet.

Ring til FK Distributions Kvalitetsafdeling på 70 10 40 00 (tast 2 for reklamationer), som vil behandle din reklamation. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet, Handicaprådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: