Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

TEMA om hjernen – få inspiration til at bruge naturen

Naturen er fantastisk, når du skal komme dig efter stress, hjerneskade eller anden sygdom. Dit nervesystem er nemlig designet til at være i naturen – og naturen den har rigtig meget at byde på.

Du kan blandt andet læse, hvordan Ditte fandt roen igen efter en længere stress-sygemelding ved at bruge naturen på en helt ny måde, når hjernen havde brug for et hvil.

Uge 11 er Hjerneugen, og sidst i bladet kan du finde programmet for Hjerneugen og læse mere om de mange spændende foredrag, Hjerneugen byder på.

Læs også om, hvordan din smartphone kan hjælpe dig, hvis du har nedsat syn, og hvor du kan få IT-hjælp, hvis du ikke lige er en ørn til de mange digitale løsninger, som du skal bruge i din hverdag.

Ældrerådet ønsker godt nytår med et fint indblik i året, der er gået. Du kan både læse om årets højdepunkter, de nyeste tiltag på ældreområdet i Vejle Kommune, og de gode samarbejder Ældrerådet er en del af.

God læselyst

Hent: Velfærdsmagasinet nr. 1 - februar 2023

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt redaktøren.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: