Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

Anne-Marie på 76 år ser sine oldebørn Laura og Louie flere gange om ugen. Hun bor nemlig på Plejecenter Kong Gauers Gård, hvor oldebørnenes vuggestue også er. Det er nu to måneder siden, Kong Gauers Gård slog dørene op for beboerne på plejecentret og børnene i daginstitutionen, og generationsfællesskabet stortrives allerede.
Læs om Anne-Marie, Laura og Louies hverdag på Kong Gauers Gård på side 14-15.

Brian drak alkohol for at dulme stressen. Læs om Brians arbejde med sin indre pleaser, og hvordan Rusmiddelcenter Vejle hjalp Brian ud af sit alkoholmisbrug på side 10-11.

Glemmer du, så er Vejle Bibliotekernes erindringskasser en stor hjælp til at huske tilbage på tidligere tider. På side 6 kan du læse om, hvordan deltagerne i Bakkegårdens aktivitetscenter arbejder med erindringskasserne, og se, hvad de syv forskellige kasser indeholder.

God læselyst

Hent: Velfærdsmagasinet nr. 4 - november 2023

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt redaktøren.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Har du ikke modtaget Velfærdsmagasinet?

Hvis du ikke modtager Velfærdsmagasinet, skal du kontakte FK Distribution, som er ansvarlig for omdelingen af magasinet.

Ring til FK Distributions Kvalitetsafdeling på 70 10 40 00 (tast 2 for reklamationer), som vil behandle din reklamation. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet, Handicaprådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: