Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

Tema om seniorfællesskaber – Fællesskaber i forskellige former skaber stor glæde

Fællesskaber er fantastiske, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for de mange forskellige former, de kommer i. Vi har besøgt seniorfællesskabet i Åkæret, som fortæller om de mange aktiviteter, de laver sammen. Listen er lang, men der er altid en plads åben til en ny sjov fællesaktivitet.

Røde Kors Vejle er på trapperne med et ny fællesskab ”Fortæl for livet”. Her kan du møde nye mennesker, høre om deres liv og fortælle om dit. Se hvordan du kan blive en del af fællesskabet på side 15.

Læs også, hvordan du kan tage bussen, hvis du ikke bruger computer eller smartphone, og hvordan du kan træne din balance hjemme i stuen. Vejle Stadsarkiv byder indenfor til en fin udstilling om Vejle-drengen og fodboldlegenden Allan Simonsen.

God læselyst

Hent: Velfærdsmagasinet nr. 2 - maj 2023

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt redaktøren.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Har du ikke modtaget Velfærdsmagasinet?

Hvis du ikke modtager Velfærdsmagasinet, skal du kontakte FK Distribution, som er ansvarlig for omdelingen af magasinet.

Ring til FK Distributions Kvalitetsafdeling på 70 10 40 00 (tast 2 for reklamationer), som vil behandle din reklamation. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: