Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

Da krigen i Ukraine brød ud, var familien Kornida/Popeskul ikke længe om at tage en beslutning: De ville væk fra missilerne og bomberne i Kiev hurtigst muligt. I Vejle er familien i fuld gang med at opbygge et helt nyt liv med taknemmelighed for al den støtte og hjertevarme, de har oplevet hos danskerne.
Læs Hanna og Yuriys historie på side 12-15

Steen har haft stomi i 13 år og har altid været glad for sin stomi, fordi den gav ham et nyt liv efter mange års sygdom. Hans erfaringer skal komme andre til gode, så derfor har han meldt sig som rådgiver ved Stomiforeningen COPA.
Læs Steens historie og hør hans gode tips til et bedre liv med stomi på side 8.

Tarteletter er bare go’e. Men de er allerbedst, når vi nyder dem i godt selskab. I uge 45 inviterer vi igen til Tarteletfest, og på side 4-5 kan du læse, hvordan du kan komme med til festen.

Læs også, hvordan du lige som 74-årige Ellen fra Vejle kan få dosispakket din medicin, så du ikke længere behøver at vente på hjemmeplejen eller bekymre dig om at forny dine recepter. God læselyst

Hent: Velfærdsmagasinet nr. 3 - september 2023

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt redaktøren.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Har du ikke modtaget Velfærdsmagasinet?

Hvis du ikke modtager Velfærdsmagasinet, skal du kontakte FK Distribution, som er ansvarlig for omdelingen af magasinet.

Ring til FK Distributions Kvalitetsafdeling på 70 10 40 00 (tast 2 for reklamationer), som vil behandle din reklamation. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet, Handicaprådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: