Velfærdsmagasinet er relevant information til dig, der er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. Læs om nye kommunale tilbud, aktuelle projekter, hjælpemidler og meget mere.

Læs den seneste udgivelse: 

TEMA om danskernes alkoholvaner – måske du skulle give dit forbrug et tjek?

Alkohol er en del af mange danskeres kultur og hverdag – og uden at det har skadelige konsekvenser. Men for flere end en halv million danskere er der tale om et overforbrug. Derfor er Vejle Kommune er del af efterårets nationale alkoholkampagne, som sætter fokus på overforbrug af alkohol og de rådgivnings- og behandlingstilbud, som er i kommunerne.

Du kan bl.a. læse om RusmiddelCenter Vejles forskellige tilbud lige fra gruppeforløb, online-behandling til CRAFT, som er et særligt forløb til pårørende, der har alkohol tæt inde på kroppen, og som derfor også kan have det svært.

Læs også om andre emner, bl.a. hvordan du kan få hjælp til at bearbejde din sorg, om et nyt tilbud i ”Idræt i dagtimerne” til mennesker med neurologiske sygdomme, om palliativ pleje til døende med mere.

Der har lige været frivilligfest, hvor to frivillige ildsjæle fra Vejle blev hædret med flotte ord og 5.000 kr. Læs, hvem der vandt, og hvem der var med i opløbet.

Endelig kan du få gode ideer til dine julegaveindkøb, hvis du kender en, som er særlig interesseret i Vejles lokalhistorie.

God læselyst!

Har du brug for tidligere udgivelser, så kontakt redaktøren.

Hvem modtager magasinet?

Du modtager automatisk Velfærdsmagasinet i din postkasse fire gange om året, hvis du er førtids- eller folkepensionist i Vejle Kommune. 

Redaktionsgruppe

I Velfærdsmagasinets redaktionsgruppe sidder repræsentanter fra Ældrerådet og Vejle Kommune.

Læs retningslinjer for Velfærdsmagasinet   

Tilmeld dig nyhedsbrev

Velfærdsmagasinet er til kommunens førtids- og folkepensionister, men alle andre må også gerne læse med, hvis de har lyst. Du kan nu tilmelde dig et nyhedsbrev, så du får en mail, når der er kommet et nyt magasin, som du så kan læse som pdf på din pc eller tablet. 

Tilmeld nyhedsbrev

Trykte eksemplarer kan rekvireres hos Borgerservice, Skolegade 1, 7100 Vejle. Desuden indlæser Vejle Lydavis også Velfærdsmagasinet til blinde og svagtseende.

Læs mere om Vejle Lydavis 

Sidst opdateret: