Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Søg økonomisk tour-støtte til din gode idé

Du kan søge Tour de France-puljerne om støtte til dit arrangement eller aktivitet i forbindelse med Tour de France i Vejle.

 • Tour de France i Vejle

 • Vejles bærende tour-værdier og underfortælling

  Tour de France i Vejle hviler på 5 bærende værdier og en underfortælling. Vejles bærende værdier er:

  • Værtskab
  • Stolthed
  • Relationer
  • Folkeligt
  • Smukt

   

  Vejle vil huskes!

  Verdens største cykelløb Tour de France får sin Grand Départ i Danmark i 2021 for første gang nogensinde. Vejle er udvalgt som startby på den tredje etape 4. juli 2021. Afviklingen af Tour de France er en stor begivenhed i hele Vejle Kommune og en unik mulighed for at brande Vejle Kommune internationalt.

   

  Understøttende fortælling / legacy

  Vi vil klæde Vejle Kommune i gult og vise verden, at vi er de bedste værter, der byder inden for til en folkelig og smuk fest i det bedste cykellandskab, der findes i Danmark. Men vi vil mere end det. Vi vil bruge Tour de France til at gøre Vejle Kommune til et endnu bedre sted at leve. Vi vil styrke vores fællesskaber både med hinanden og med verdenen omkring os. Vi vil bygge broer og sikre lokalt ejerskab og bæredygtighed – både socialt og miljømæssigt. Tour de France skal løfte det vi allerede har samt skabe helt nye muligheder i hele kommunen både før, under og efter afviklingen den 4. juli 2021.

Formålet med Tour de France-puljerne er at skabe lokal aktivering i hele Vejle Kommune samt sikre lokalt ejerskab for Tour de France i Vejle. Så sidder du med en ide eller aktivitet til Tour de France i Vejle, kan du allerede nu søge om økonomisk støtte i Tour de France-puljerne.

Din ide eller aktivitet skal spille sammen med Vejle Kommunes bærende Tour de France værdier og underfortælling.

I 2020 kan der søges økonomisk støtte til afvikling af aktiviteter indenfor følgende puljer:

 • Gennemkørselsbyer og bysamfund
 • Skoler og uddannelser
 • Aktiviteter og projekter i gult

Nedenfor kan du klikke videre til  de forskellige puljer, hvor du kan læse mere om støttevilkår og udfylde din ansøgning. 

 

 • Støttepuljer

 • Søg tour-støtte: Gennemkørselsbyer og bysamfund

  Pulje til gennemkørselsbyer og bysamfund i 2020:
  500.000 kr.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give byer overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til gennemkørselsbyer og bysamfund

 • Søg tour-støtte: Skoler og uddannelser

  Pulje til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitutioner i 2020:
  50.000 kr.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes børnehaver, SFO’er, skoler og uddannelsesinstitutioner, og støtte lokale arrangementer eller projekter, hvor ansøgeren selv skaber og afvikler aktiviteten. Vejle Kommune ønsker med puljen at give børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitutioner mulighed for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitution her

   

 • Søg tour-støtte: Aktiviteter og projekter i gult

  Pulje til aktiviteter og projekter i gult i 2020:
  500.000 kr.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give byer overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest. Puljen er gældende for projekter og aktiviteter hvor Tour de France bruges som løftestang. Det kan også være større gule projekter og aktiviteter der kan sætte Vejle på verdenskortet. Det kan også være i form af city dressing (pyntning af ruten/by).

  Søg økonomisk støtte til aktiviteter og projekter i gult

Spørg Jacob

Har du spørgsmål til Tour de France-puljerne eller brug for sparring omkring din ide så kontakt Jacob Rasmussen.

 • Jacob Rasmussen

  Projektleder for Tour de France i Vejle

  Send e-mail
  mobil 61 22 01 69
Sidst opdateret: 03. april 2020