Den 25. maj 2019 blev Skyttehushaven indviet efter en større renovering. Og vi håber, rigtig mange vil bruge haven og nyde de mange nye muligheder, som haven byder på.

Leg, fisk eller nyd udsigten langs fjordstranden, inviter på picnic i havens grønne rum, oplev musik og teater på den flotte scene, tag på klatretur i den gamle taks, spis en is, se havens flotte fugle, gå på opdagelse i rhododendron skoven og hasselgangen, fang en pokemon, tag en pause i det romantiske lysthus eller tag en tur på havens nye rutchebane.   

I juni og juli færdiggør vi haven med bænke, cykelstativer, vandpost og affaldsspande. Der bliver også færdigmonteret skilte.

Senere på året bliver molen færdigrenoveret – og i den forbindelse færdiggør vi også stiområdet langs fjordstranden. Endelig er vi i færd med at planlægge en ny bygning i vest, der kan rumme madpakkehus og offentlige toiletter.     

Vi håber, at du vil besøge haven - og vi hører gerne,  hvis du har kommentarer til renoveringen af haven eller gode idéer til havens fortsatte udvikling. Så vil vi i løbet af sommeren vurdere og se nærmere på alle indkomne idéer. 

Dine kommentarer/idéer

Du har ikke udfyldt feltet e-mailadresse
Du har ikke udfyldt feltet for- og efternavn

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Skyttehuset
Skyttehuset
Ny scene i Skyttehushaven
Ny scene i Skyttehushaven
Ny sandstrand ved Skyttehushaven
Ny sandstrand ved Skyttehushaven
Fuglevoliere i Skyttehushaven
Fuglevoliere i Skyttehushaven
Klatretræ i Skyttehushaven
Klatretræ i Skyttehushaven
Sidst opdateret: