Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Book torve og pladser

Her kan du søge om lov til at bruge vores torve og pladser som omfatter: Banegårdspladsen, Kirketorvet, Nørretorv, Rådhustorvet, Søndertorv og Torvet i Give. Ansøgningen skal sendes 14 dage før arrangementet ønskes afholdt. Bemærk at Kirketorvet ikke kan bookes fra 31-08-2018 til 30-11-2019 Rådhustorvet kan ikke bookes fra 01-08-2019 til 31-08-2020.

Du skal

  1. Bruge NemId eller medarbejdersignatur
  2. Oplyse dato, tidsrum og sted for arrangementet
  3. Oplyse kontaktoplysninger på den ansvarlige arrangør
  4. Bemærk: Der kan ofte være flere arrangementer booket på samme torv, derfor er det vigtigt at der bliver påført hvor meget plads der skal bruges. I perioden 30 dage før afholdelse af kommunalvalg, valg til Folketinget eller Europaparlamentsvalg kan hele pladser ikke umiddelbart reserveres til et enkelt parti eller formål. Vi skal gøre opmærksom på, at bookes kommunens torve af et politisk parti, giver det samtidig adgang for andre partier.

Sådan gør du

  1. Log ind med NemId
  2. Udfyld felterne
  3. Send blanketten
  4. Afvent din kvittering på e-mail
  5. Du hører fra os inden for 14 dage
Book byens torve og pladser Kræver
Sidst opdateret: 28. maj 2019