Mange folk der sidder ved langbord og spiser sammen til Folkemødet
Tilbage

Levende midtby, grøn mikropol - Midtbyvision Vejle

Vi har gennem mange år fokuseret på at udvikle en levende og attraktiv midtby. Flere gange er Vejle kåret til Danmarks bedste handelsby og undersøgelser viser, at bymidten er blevet en destination på linje med andre oplevelses- og kulturtilbud i området.

Vision

  • En levende midtby. En grøn mikropol. Vi vil udvikle en levende midtby, der er koncentreret, oplevelsesrig og mangfoldig.

  • En midtby, hvor livet, arkitekturen, naturen, kulturen og fællesskabet vil give dig lyst til at blive. Eller komme igen.

  • Vi vil skabe en resilient og grøn mikropol i international klasse.

  • En midtby, der er en attraktion i sig selv.

Mål

Målet er, at flertallet oplever, at midtbyen har et godt butiksmix med mange specialbutikker og et hyggeligt café- og restaurationsliv, der gør, at byen opleves levende både dag og aften.

Målet er, at flertallet oplever, at midtbyen tilbyder et attraktivt og varieret boligtilbud med høj bokvalitet og med forskellige boligtyper, boformer og prislejer for alle.

Målet er, at flertallet oplever Vejle Midtby som en attraktion i sig selv. Hvor kvaliteten i de fysiske rammer understøtter det levede liv og inspirerer til ophold og aktivitet.