Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Tilskud til pasning af egne børn hjemme

Som forældre kan du få et tilskud pr. måned, hvis du ønsker at passe dine egne børn i alderen 26 uger til de skal begynde i skole. Du kan få tilskuddet fra den dag, du søger. Du kan ikke få tilskud med tilbagevirkende kraft. De kan højest få tilskud i et år pr. barn. Tilskudsperioden må gerne deles i forskellige perioder og kan deles mellem begge forældre.

• Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Du kan få 3.500 kr. pr. måned i tilskud pr. barn i alderen 26 uger til barnet fylder 3 år, hvis du passer dine egne børn.

Du kan få 2.500 kr. pr. måned i tilskud pr. barn fra barnet fylder 3 år til barnet begynder i skole, hvis du passer dine egne børn.

Tilskuddet er skattepligtigt.

Du kan højest få tre tilskud til samme husstand pr. måned.

• Hvad skal jeg opfylde, for at få tilskuddet?

Hvis du ønsker tilskud til pasning af dine egne børn, skal du opfylde disse betingelser:

• Tilskuddet skal søges for minimum 8 uger og maksimum 1 år.
    • I pasningsperioden må du ikke modtage overførselsindkomst eller have arbejdsindtægt.
    • Du skal have opholdt dig i Danmark, Grønland eller Færøerne mindst 7 ud af de seneste 8 år.
    • Dit barn må ikke være indmeldt i anden børnepasning, når du får tilskud.
    • Du skal have bestået danskeksamen i 9. klasse, dansk 2 eller tilsvarende niveau (skal vedlægges som dokumentation ved tilskudsansøgningen).

Søg om tilskud til pasning af egne børn

Sidst opdateret: 18. september 2019