Få hjælp til din byggesag.

Har du brug for vejledning til privatbyggeri?

Via linket "book en byggesagsbehandler" kan du booke en tid og slippe for telefonkøen. 

Indtast informationer om din byggesag og vælg en af de ledige tider i vores kalender, så ringer vi dig op på det bookede tidspunkt. 

Du har også mulighed for selv at ringe ind til vores byggesagsafdeling på tlf.: 76 81 25 61. Her kan vi hjælpe dig med at booke en tid, eller på anden vis hjælpe dig bedst muligt videre.

Har du brug for vejledning til erhvervsbyggeri?

Har du brug for at tale med en byggesagsbehandler vedrørende et erhvervsbyggeri, skal du altid selv ringe direkte til vores erhvervsteam på tlf. 76 81 25 62.

Har du et spørgsmål til dit byggeprojekt?

Hvis du har et konkret spørgsmål til en byggesag, kan du via linket herunder udfylde vores kontaktformular, og så vil en af vores byggesagsbehandlere besvare din henvendelse via email.

Vigtigt: hav gerne tegninger, billeder, skitser m.m., som er relevant for dit spørgsmål, klar, så du kan vedhæfte dem. Det hjælper vores sagsbehandlere til at kunne give dig det bedst mulige svar på dit spørgsmål, hvis de får alt relevant materiale tilsendt på én gang.

Vi sætter stor pris på, hvis du udfylder kontaktformularen, da vi dermed er sikre på at få alle de oplysninger vi har brug for, for at besvare dit spørgsmål, men alternativt kan du naturligvis også altid kontakte os, ved blot at sende en mail til: byggesag@vejle.dk

Sidst opdateret: