Haraldskær og Kvak Mølle er et støttepunkt på din vej ud i Vejle Ådal. Her er lejr- og shelterplads og en stor flot bålhytte, borde og bænke. Her finder du også en gratis udstilling om hele Vejle Ådal og Fjord

I den store røde Hovedgård finder du den spændende udstilling om hele Vejle Ådal og Fjord. Et kæmpestort kort viser dig alle detaljer i området, og udstillingen er fyldt med fantastiske billeder og fortællinger om naturen, historien og kulturen. Der er gratis entré.

Du finder også Kærhuset, en hytte med opholdsrum, køkken og toilet og med plads til 25-30 personer. Skoler, børnehaver og foreninger kan booke hytten på hverdage og i weekenderne kan du kan leje den til din udflugt. 

Majgøgeurt på engen ved Haraldskær
Vandring på engen ved Haraldskær
Kvak Mølle lejrplads
Haraldskær set fra luften
Sinatur Vejle Ådal

Vandrerute omkring Haraldskær

Fra Haraldskær Hovedgård udgår en tur på 3,5 km gennem parken og ad Bindeballestien forbi Skibet Kirke. En bro krydser Vejle Å, og en sti leder op på ådalskanten til en enestående udsigt over herregårdslandskabet med Haraldskær, Skibet Kirke og ådalen mod vest. Der er mulighed for en afstikker til en ny skov ovenfor dalen, hvor spredte frugttræer beriger skovturen i sensommeren.

Du kan også hente en printet folder på biblioteket, hos Visit Vejle eller i Økolariet.

Sidst opdateret: