Ved Sønderåen
Ved Sønderåen
Ved Sønderåen

Ved Sønderåen består af 16 lejligheder. Der er otte etværelseslejligheder med eget bad og fælleskøkken - og otte toværelseslejligheder med eget køkken og bad. Alle lejligheder har adgang til fælleskøkken og -stue.

Ved Sønderåen ligger i Vejle midtby tæt på gågaden. 

 • Hvem bor i "Ved Sønderåen"?

  Ved Sønderåen er for dig, der er over 18 år og har en sindslidelse og behov for støtte hele døgnet.

 • Hvordan er de fysiske rammer og beliggenheden?

  Ved Sønderåen er et 3-etagesbyggeri flere terrasser.

  I Ved Sønderåen er der lejligheder på 1., 2. eller 3. sal. Stueetagen indeholder kontorer, aktivitetslokaler og fælles køkken.

  1. og 2. sal indeholder hver fire toværelseslejligheder, mens 3. sal indeholder otte etrumsboliger.

  ------------------

  Bus: 500 meter
  Indkøb: 200 meter

 • Hvordan er hverdagen?

  Alle kan udvikle sig. Derfor arbejder vi mod, at du kommer dig og får et godt liv. Det gør vi ved træne og støtte dig i at få et så selvstændigt liv som muligt.

  Det sker bl.a. gennem samtaler, hvor du får mulighed for at opdage nye sider hos dig selv og nye måder at handle og leve dit liv på. Vi vægter at udvikle de sociale kompetencer, så du kan være sammen med andre. Vi benytter en bred vifte af socialpsykiatriske behandlingsmetoder og tager udgangspunkt i, hvad der virker for dig.

  Alle har egne dagsrytmer og aktiviteter. Nogen går i skole eller er på arbejde. Andre laver daglige opgaver som indkøb, mad og rengøring. Der arrangeres også ture til sport og oplevelser. Om aftenen er der ofte hygge og samvær, f.eks. med film eller fællesspisning. Du kan blive visiteret til beskæftigelsestilbud og få hjælp til praktik og skole.

  Du kan også blive tilmeldt en kostordning. Vi lægger op til, at alle, der bor i Ved Sønderåen deltager i indkøb, madlavning, borddækning og oprydning. Der er fælles frokost. Morgenmad og aftensmad sørger du selv for, men der er personale til stede. Op til weekender og helligdage handler vi ind, så der er mad i køleskabet, du kan tilberede efter behov.
  Om sommeren, når vejret tillader det, tændes grillen, og alle har mulighed for at deltage.

 • Hvordan søger jeg?

  Det gør du ved at kontakte Myndighedsafdelingen.

  Læs mere om, hvordan du søger.

Fakta: Boform efter § 115 i almenloven med tilknyttet døgnstøtte efter serviceloven og § 107 efter serviceloven.

Sidst opdateret: